2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ی باربعدسوندتومرکز رفتم دستشویی ولی با حالت کاملا عادی ولی ازشبش ک رسیدم خونمو ادرارای سخت و سوزش دا ...

لک های صورتی طبیعی هست به خاطر اسپکلوم ،ولی سوزش شاید به خاطر عفونت باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم عزیزم همچنین شما بخدا وقتی گفتی 17بار خیلی ناراحت شدم خدا به دلت صبر بده انشاءالله به زودی ...

ممنونم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اخه واقعا فعلا شرایط اینکه برم‌جایی دیگرو ندارم چهارشنبه سونو اخر انجام بشه زمان پانکچرمو بهم میگن.ا ...

نگران نباش عزیزم ،بسپار به خدا ،من پانکچر دومم جنین برام تشکیل نشد ،ولی برای سومین بار که رویان پانکچر کردم از ۹ تا تخمک ،۶ جنین تشکیل شد 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانوما میشه کمکم کنین😭😭 من هر روز ۴ تا استرادیول میخورم یکی صبح ساعت ۷ یکی ظهر ساعت ۱ یکی عصر ساع ...

دوتا رو باهم بخور استرس نداشته باش خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها کسایی ک مثبت شده انتقالشون تیرکشیدن رحمم ازعلایمشون بوده

من تیر کشیدن رحم رو داشتم عزیزم

عه چه جالب پس فقط سه تا شیاف فرتیژست میزاری

اره با استرادیول و اینوفولیک و اسیدفولیک که خودم خودجوش ویتامین ای و دی میخورم گفت اوکیه بخور یه روز درمیون هم زینک پلاس که گفت بعد از انتقال همه رو قطع کن

شما امپولم میزنی؟؟؟

سلام مهگل جان.ببخشید من چند تا سوال داشتم،منم رویان میرم ،از ۱۱ تخمک دو جنین شد،گفتن تخمک هات خرابه، ...

عزیزم من همه آزمایش داشتم مال یه سال پیش بود همه قبول کرد فقط یه آزمایش دی اف برای همسرم نوشت که همونجا داد و جواب چند روز دیگه آماده میشه تو سایت بر میدارم و برای دکتر میفرستم و آزمایش کرونا تیروید و ایز نوشت  گفت این بیار اومدی پریود شدی از روز اول داروهات مصرف کن و روز 9یا ده بیا سونو اصلا الافی نشد سریع رفتم تو سیکل 

به منم گفتن واژینال باید استفاده کنی اما من واژینال خیلی اذیت میشدم واسه همین رکتال میداشتم .به دکتر ...

اره الان مامان ماهک جونم رکتال میزاره خداروشکر مشکلی نیست فککنم

واقعا توومخه واژینال من که اولین روزمه خیلی دارم اذیت میشم همش معذبم اصلا یه حال عجیبیه!!!! منم فککنم بعده انتقال رکتال بزارم یا بگم درد امپول و تحمل میکنم

میگم دوستان عزیز میدونم تو ۱۸ هفته جنسیت قطعی مشخصه ولی کسی بوده زودتر مشخص شده باشه؟ مثلا تو ۱۵ هفت ...

ای جونم عزیزم 😍😍به نظرم اگه میگفت دختر بیشتر ادم شک میکرد چون ممکن بود الت و ندیده باشه اما من تا الان به هرکی شنیدم گفتن پسر پسر شده