2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
من چون فقط انتقال باید بدم میخوام با دکتر نصر انتقال بدم اما ویزیت نشدم که ببینم کی ویزیتم رو انجام ...

الهی که مثبتی

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

pre campacd 1 1 12 A_B  3 8 B  2 8_10  A_B  2 6_8 A_B  & ...

واااا خداروشکر این همه جنین یعنی چی خوب نیست . اصلا به حرفش گوش نکن . چرا پزشکتو عوض نمیکنی ؟ کدوم مرکزی ؟ چرا همه رو تو یه نی فریز کردن ؟

عزیزم شیاف دیکلوفناک خیلی خوبه

گلم خوبی؟ جوجه ها خوبن

انتقال شما هم با سونو بود درسته؟ میگم مگه جنین ها رو کنار هم نمیزارن؟ پس چطور میشه ریداکت کرد؟ 

چون این سونوهایی که تو پیج مام دیدم دوقلو بودن همه ساک ها کناره همدیگه ست 

گلم خوبی؟ جوجه ها خوبن انتقال شما هم با سونو بود درسته؟ میگم مگه جنین ها رو کنار هم نمیزارن؟ پس چطو ...

سلام عزیزم قربونت خوبم شما خوبین؟اره عزیزم باسونو بود.بله کنار هم میزارن و اکثراهرجنین واسه خودش ساک و جفت تشکیل میشده.و معمولا از ناف وارد میشن وریداکت میکنن.ولی واسه من چون ۳تابود و پایینی ان تی بالاداشت باید ازهمه پایین تر ریداکت میشد.تومرکز ناباروری امید ترسیدن انجام بدن و ارجاع دادن به استادشون تو محب یاس که واسه متخصص ها استاد بود.استادیار دانشگاه تهران بود دگترفاطمه رحیمی.مسن هم بودو خیلییی کاربلد.سونو کرد و دقیقا سوزن ریداکت رو داخل ساک پایینی از روشکم زیرناف و بالای چیزفروبرد و سوزن افتاد تو اون ساکی که میخاست.ولی کارخطرناکیه هم درد داشتم هم رضایت نامه میگیرن که سقط شد دست مانیست

عزیز دلم شما غربالگری اول رو تو همون مام انجام دادی؟؟از سونو راضی بودی؟ جواب ازمایش خون چند روزه اوم ...

ارا عزیزم اونجا انجام دادم گفت ۳تاشم سالمه.واسه ریداکت فرستادن پیش دکتر مشفق تو مرکز امید.اونجا دکترمشفق دقیق بود وفهمید جنین پایینی ان تی اش بالاست و اونو ریداکت کردم.۱۲۰۰دادم واسه غربالگری ان تی شو هم‌نفهمید تومام.درحالی که مشفق پول سونو گرفت فقط.ولی میخاست مطمئن شه سونو کرد و فهمید.ازمایش من ندادم چون ۳قلو بود احتمال خطازیاد بود گفتن نده.وگرنه قراربود دنا انجام بدم

من نمیدونم بر چه اساس اندازه میگیرن که بیشتر بالای نافمو فشار میداد  فک کنم میخواست ببینه بچه چ ...

احتمالا مامائه زیادی اعتماد بنفس داشته، وگرنه با سونو هم اینقدر دقیق حرف نمیزنن

خوبه به خودت برسی ولی نگران نباش اصلا، من که تغذیم معمولیه فقط یه مقدار مایعات زیاد میخورم و میوه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ارا عزیزم اونجا انجام دادم گفت ۳تاشم سالمه.واسه ریداکت فرستادن پیش دکتر مشفق تو مرکز امید.اونجا دکتر ...

۱۲۰۰ فقط پول سونو شد 😑چقدر گرون دکتر محمدی سونو کرد؟؟ شک دارم برم اون جا یا پیش دکتر شاکری سونو کنم 

احتمالا مامائه زیادی اعتماد بنفس داشته، وگرنه با سونو هم اینقدر دقیق حرف نمیزنن خوبه به خودت برسی و ...

منم تغذیم معمولی بود یعنی میوه و اب ویوه میخوردم ولی گوشت و اینا زیاد نمیخوردم که فعلا شروع کردم بخورم البته به تغذیه نیست زیاد در واقع ماه اخر فک کنم بیشتر تغذیه باعث رشدش میشه