2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم انشاءالله به سلامتی انتقال بدی و صاحب یه فرزند سالم و صالح شی      

قربونت برم عزیزم ممنون از دعای قشنگت😍😘😘

ان شاالله که شمام به زودی صاحب فرزندان سالم و صالح شی ❤🤲

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پری دوم من بعداز پانکچر ۸روز بعد بود

یعنی ۸ روز عقب انداخته بودی؟ شما چند تا پریود بعد از پانکچر انتقال دادی؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
یعنی ۸ روز عقب انداخته بودی؟ شما چند تا پریود بعد از پانکچر انتقال دادی؟

من پریود دوم که با کلی تاخیر بود رفتم

مرکز روز دومم بود بعد استرادیول شروع کردند وهمون ماه انتقال دادن

عزیزم خیلیا سر کار رفتن.....  نگران نباش.....

عزیزم میشه بگین جنین چهارروزه خوبه یانه؟ اخه همه جنیناشون سه روزه یا پنج روزن مال من چهارروزه من فک میکنم خواستن پنج روزه شن ولی کیفیت نداشتن،،،میشه نظرتون روبگین بنظرت چرا چهارروزه موندن؟۱۶جنین چهارروزه ولی کیفیتش رونگفتن ...گفتن فعلا مشخص نی فقط موقع انتقال کیفیت میگن  ولی اکثرا کیفیت جنیناشون رومیدونن...من خوزستاتم

عزیزم میشه بگین جنین چهارروزه خوبه یانه؟ اخه همه جنیناشون سه روزه یا پنج روزن مال من چهارروزه من فک ...

عزیزم منم جنینام ۴ روزه بودن البته قرار بود بلاست کنن که به تعطیلی خورد و خودم گفتم همون ۴ روزه دلت شور نزنه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من تخمك كشيم ٥/٥ - ٦ شد ايشونم كفت مال منم همين شده ابن سينا ، هنوز انتقال نداده نظري نداره هنوز

ینی کلا بادارو اینات اینقد شد؟اگ اینطوره خوبه ک

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام عزیزم من رفتم.خیلی زیاد هم فرق نداره.مثلا میگن توابن سینا۱۲_۱۳تومن میشه تو مام۱۶تومن اینا.من که ...

من مشکلم پلی کیستیکه و نازکی آندومتر همسرمم واریکوسل میخام اونجا میکرو کنم بنظرت 

جواب میگیرم؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم میشه بگین جنین چهارروزه خوبه یانه؟ اخه همه جنیناشون سه روزه یا پنج روزن مال من چهارروزه من فک ...

عزیزم روز چهار فریز میکنن بعد یه روز قبل انتقال باز میکنن بلاست شه انتقال میدن دیگه طبق رشدش اون موقع میفهمن چطوره کیفیتش برا این گفتن روز انتقال معلوم میشه 

برا منم اینطورن جنینام همه روز چهار فریز شدن  

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
پس چیه ؟چرا نگفتن بهم؟ یبار رفتم تخمک کشی دوبار انتقال داشتم.جنین ۷تا شد و۲تا اول گذاشتن که نشد و دف ...

عزیزم گاهی نمیگن مشکل اصلی از کجاست باید از جنین شناس بپرسی که چرا ذوب شدن .........از کیفیت تخمک مطمن بشو....عمه من مشکل از همسرش بود میکرو کرد از ۱۶ تا تخمک یک جنین تشکیل شد اونم ذوب شد بعد از یکسال از جنین شناس پرسید گفتن اسپرم مشکلی نداشته تخمکها حباب دار بودن

فداتشم عزیزم خداروشکر بهتری روده هات  ملتهب شده بودن لابد ...ایشالا که توبهترین شرایط انتقال می ...

خدانکنه..عزیزمی

آره‌متاسفانه😔

انشالله‌دعاکن‌‌دوست‌خوب‌ومهربونم

واقعا‌زندگیم‌به‌یه‌معجزه‌وخوشحالی‌نیازداره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دارچین جون چه خوب شما میری سرکار؟ زیاد میشینی اذیت نمیشی؟ من هنوز پانکچر هم نشدما ولی استرس دارم بع ...

عزیزم من اکثرا دورکار بودم. چند روز فقط حضوری بودم

بلافاصله بعد انتقال نه، اما از چند روز بعدش میشه رفت. الانم که ساعت کاری ها کم شده اذیت کننده نیست.