2777
2789
عنوان

چجوری از ظرفیت مغز بچه ب درستی استفاده کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک مراکزی هست استعداد یابی . بچه رو ببر اول ببین چه استعدادی داره بعد روش کار کن . از یک جهت رشد عال ...

موافقم شدیدا . کاش اون مراکز ر بشه پیدا کرد و کاش کارشون درست باشه . شما مرکزی تو تهران میشناسید؟

من قبلا سرچ کردم همچین چیزیو همش میزنه ی جاهایی مث مهد ک دوسه سال باید برن بعد تازه جواب میدن ب ادم ک چ استعدادی داره. ینی دقیقا اون فشارو تز همه جهت میارن ک ببینن بچه تو کدوم بهتره 

چرا تقصیر خودمه؟

زودتر باید با مفاهیمی ک الان یادش میدن حداقل با بازی روش کار میکردید.خواهر و دوست من مربی پیش دبستانی اند میگن بچه ۶ ساله میاد هنووووز بلد نیست مداد رو چجوری دست بگیره 

چرا تقصیر خودمه؟

البته گفتم شاید عزیزم . خب من و شما اگه تو دوسالگی مداد ندیدم دست بچه با این استدلال ک ممکنه بخوره تو چشمش .معلومه ک تو سه و ۴سالگیشم طرز فکرمون همینه در نتیجه تو ۶ سالگی ک برا اولین بار میخواد مداد دست بگیره اصن بلد نیس روششو 

البته گفتم شاید عزیزم . خب من و شما اگه تو دوسالگی مداد ندیدم دست بچه با این استدلال ک ممکنه بخوره ت ...

شاید اینطور باشه اما واقعا روزای سختی رو میگذرونم دوتا بچه اول ابتدایی دارم پسرم گیج میزنه منم عصبانی میشم هم دلم براش میسوزه هم نمیتونم خودم رو کنترل کنم شدم یه مادر عصبی و پرخاشگر

شاید اینطور باشه اما واقعا روزای سختی رو میگذرونم دوتا بچه اول ابتدایی دارم پسرم گیج میزنه منم عصبان ...

وای این ک میگی خیلی سخته دوتا ماشااله دیگه هیچ . من بایه بچه ۳ ساله  روانی شدم شما باز خوب الان تازه داری عصبی میشی 😅

من منو چی میگی انقدر نمیکشم ک دیگه ب مرز جنون ک میرسونتم چ حرفای رکیکی بی خبر از دهنم میزنه بیرون. بعد ک دو روز میگذره میبینم خانوم همون حرفا رو داره بهم برمیگردونه. بعد اگه ی جا ایون حرفو بزنه میخوام بزنم تو دهنش . .  😐

خدا کمکت کنه ❤️

وای این ک میگی خیلی سخته دوتا ماشااله دیگه هیچ . من بایه بچه ۳ ساله روانی شدم شما باز خوب الان تازه ...

ممنونم عزیزم ، تربیت بچه خیلی سخته ، من خیلی آدم با حوصله ای بودم و همینطور عاشق بچه ها اما الان ضعف اعصاب گرفتم با اینکه اطلاع دارم با پرخاش کردن اعتماد بنفس بچه ام رو دارم نابود میکنم اما اون لحظه همه چی یادم می‌ره 

خدا دخترت رو برات نگه داره 

ممنونم عزیزم ، تربیت بچه خیلی سخته ، من خیلی آدم با حوصله ای بودم و همینطور عاشق بچه ها اما الان ضعف ...

فداتم میدونم چی میگی . همچنین بچه های شما رو . 

اره واقعا تو اون لحظه ی عصبانیت هیچی هیچی دست خود ادم نیی.مگه این ک قبل ازین ک ب اون نقطه برسیم بتونیم از دستش فرار کنیم