2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
عزیزم من نظر شخصیمو میگم که اگه من جای شما بودم این کارو میکردم که بازم همسرتون برن آزمایش دی اف آی ...

ممنون از اینکه برام وقت گذاشتی عزیزم واقعا همینطور هست خیلی نگرانم ......و اینکه الان یک سال ونیم هست اقدامم وهمچنان دنبال درمان نرفتم .....چون همسرم با اومدن تهران مخالفت میکنه ....فقط نگرانیش مونده برای من ...شیراز بخاطر دی اف ای ردم کردن دیگه به دکتراش اعتمادندارم منتظرم تو شرایط خوب بیام تهران .... اما به نتیجه رسیدم تو نازایی باید دیر نشه چون هرچقدر دیر بشه باعث میشه خودمم مشکلدار بشم مثل فیبروم که قبلنا نداشتم ۶ماه هست اومده

@زینبی_بابا    سلام عزیزم تو سیکل پانکچرم دکتر بهم گفته از ۳ پریودی تا ۱۷ پریودم ال دی ب ...

سلام عزیزم  نه شما ال دی رو میخوری در کنارش سینافکت رو از روزی ک گفته شروع میکنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از اینکه برام وقت گذاشتی عزیزم واقعا همینطور هست خیلی نگرانم ......و اینکه الان یک سال ونیم هس ...

ببین عزیزم اول از همه داشتن آرامش و توکل به خداست که باعث میشه نگران هیچی نباشی همه چیو بسپار دست خدا به بهترین شکل جلو میبره

دوم اینکه سعی کن با همسرت بشینی درمورد برنامه هاتون صحبت کنین و یه برنامه ریزی داشته باشین برای کاراتون کاری که من و همسرم قبل هر تصمیمی انجام میدیم و نتیجه شو میبینیم.

خب عزیزم اگه شرایط اومدن به تهران و نداری میتونی بری به یکی از شهرهای نزدیکتون فکر کنم یزد و اصفهان نزدیکن براتون همسرتون چند ماه دارو مصرف کنه شرایط که بهتر شد برین تهران و وارد سیکل بشی.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم اینجا سزار جون که یه هفته ی دیگه جواب ازمایشش میاد با مامان ماهک جون تعیین کردن که ایشون ...

شما کجا دارین انجام میدین؟

برای هر جنین چند میگیرین برای تعیین جنسیت؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بسلامتی....الان روز چند انتقال هستید؟به بلاست رسیدن؟کدوم مرکز بودید ؟

سلامت باشی ،روز پنجم ،سه روزه انتقال دادن ،رویانم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ببین عزیزم اول از همه داشتن آرامش و توکل به خداست که باعث میشه نگران هیچی نباشی همه چیو بسپار دست خد ...

تهران راحتتر هستم چون خونه خواهرم شمال هست ......یک دنیا ممنون عزیزم بهم آرامش دادی با حرفات

ممنون از اینکه برام وقت گذاشتی عزیزم واقعا همینطور هست خیلی نگرانم ......و اینکه الان یک سال ونیم هس ...

گلم دی اف ای زیر سی رو مرکز مام اوکی میدونه و میگه برای میکرو اوکیه. واینکه یه موضوعی که میتونه به دی اف ای کمک کنه اینه که تعداد دفعات خالی کردن اسپرم مرد زیادتر بشه تا هی اسپرم جدید ساخته بشه من دی اف ای همسرم پارسال اوکی بود امسال بیست بود و دکتر که پرسیدم گفت یه دلیلش کمتر شدنه نزدیکیه دیدم دقیقا ما چون تو دوره آی وی اف افتاده بودیم خیلی کمتر شده بود نزدیکی و این باعث شده بود اسپرم کهنه هی بمونه. 

در اندک من تویی فراوان یارب..
خانوما میشه راهنماییم کنین 🙄🙄 ۱۶ روزه که دوفاستونو تموم کردم ولی هنوز پریود نشدم از ماما هم پرسید ...

من سومین پریود بعد پانکچرم اینجوری شد ۱۰ روز تاخیر بتا منفی رفتم سونو کیست هموراژیک داشتم رفتم زنان دوتا پروژسترون زدم پریودم ۷ روز بعد اومد حتما عزیزم پیگیر باش بخاطر داروهای هورمونی احتمال هر چیزی هست

من سومین پریود بعد پانکچرم اینجوری شد ۱۰ روز تاخیر بتا منفی رفتم سونو کیست هموراژیک داشتم رفتم زنان ...

من امروز پریود شدم عزیزم.. از این کیسته میترسم دیگه میگم نکنه کیست درآوردم اینجوری شده اگه کیست باشه انتقال کنسله؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن