2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
میگم دوستان من ساعت ۶ونیم پریود شدم امروزم حساب کنم یا فردا میشه روز اول؟

هر 24 ساعت یک روز حساب میشه

یعنی تا فردا ساعت 6،30 میشه رگز اولتون

شنبه تا 6،30 میشه روز سوم و بعد از اون میشه شروع روز 4 ام

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر 24 ساعت یک روز حساب میشه یعنی تا فردا ساعت 6،30 میشه رگز اولتون شنبه تا 6،30 میشه روز سوم و بعد ...

خدا خیرت بده عزیزم ان شاالله به مراد دلت برسی😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
تا فردا ساعت۶ونیمروز اولتونه جمعه دوم شنبه سومتون هست

ممنونم گلم خدا خیرت بده ان شاالله با این انتقالت مامان گل پسر بشی😘😘

گلم شما تبریز میکرو انجام دادین؟ پیش کدوم دکتر رفتین؟ نتیجه گرفتین گلم؟ میشه لطف کنید راهنماییم کنید ...

بله عزیزم من تبریز انجام دادم. خانم دکتر پریسا موسی پور تو مرکز جهاد دانشگاهی 

دو ماه پیش پانکچر کردم چون هایپر شده بودم انتقالم موند برای دو ماه بعد که میشه این سیکلم امروز پریود شدم شنبه میرم پیش دکترم ببینم چی میگه این ماه انتقال میده یا نه

هم دکتر حمدی هم دکتر دانایی هر دوتاشونم از بهترین دکترای شهرمون هستن بازم ببین خودت چی تصمیم میگیری ولی انگار دکتر دانایی خیلی دیر نوبت میدن

عزیزم من اندومتریوز شدید داشتم با علائم خیلی معلوم نمیکنه درد زیاد پریودی داشتم با خونریز ...

درد پریودتون روز اول بود یا روز چهارم؟بدون مسکن خوب میشدید؟الان در چه مرحله از میکرو هستید؟

(من سر ٢٨روز پريد ميشم و در ظاهر مشكلي نيس همسرمم ازمايش ها سالم  فقط دكتر گفت مايعي توي رحمه ...

اون مواد اسپرم کش در دهانه رحمه  ن تو رحم اگه واقعا مشکلت این باشه با ای یو ای نتیجه می گیری گلم طبیعی فایده نداره 

بله عزیزم من تبریز انجام دادم. خانم دکتر پریسا موسی پور تو مرکز جهاد دانشگاهی  دو ماه پیش پانک ...

ان شاءالله با خبرای خوش برمیگردی گلم, 

اصلا تلفن ها رو جواب نمیدن دو روزه زنگ میزنم جواب نمیدن 

الانم واقعیتش دارم تاپیک های شما رو میخونم 😃.

یکسال قبل ۳۶    ۱۰ماه قبل ۲۷      ۶ماه قبل ۳۶

عزیزم من نظر شخصیمو میگم که اگه من جای شما بودم این کارو میکردم که بازم همسرتون برن آزمایش دی اف آی بدن چون خب تو این ۶ ماه ممکنه خیلی فرق کنه شرایط اگه اومده باشه پایین که خب خیلی خوبه و میتونی زود وارد سیکل بشی ولی اگه خدای نکرده فرقی نکرده بود یا بالاتر رفته بود برید پیش اورولوژ برای همسرت دارو بده که بیاد پایین. من خودم چون خیلی از مشکل دی اف آی میترسیدم از دکتر خودم و متخصص اورولوژ که همسرم میرفت خیلی پرسیدم که چه دارویی برای مشکل دی اف آی خوبه هردو نظرشون داروهای اکسیدانی بود و گفتن فرتیل اید بخورن بهتره. عزیزم من تو پست هایی که میدی میبینم خیلی نگرانی ولی باور کن اصلا نگرانی نداره فقط حتما اگه شرایطشو دارین زود بیفتین دنبال کارای درمان نذارین زیاد دیر شه. ببخش عزیزم طولانی شد

ان شاءالله با خبرای خوش برمیگردی گلم,  اصلا تلفن ها رو جواب نمیدن دو روزه زنگ میزنم جواب نمیدن ...

ممنونم عزیزم ان شاالله خدا بهترین راه رو بذاره جلوی پاتون 

بخون عزیزم اگه مفید بود خوشحال میشم.

درخواست دوستیتم قبول کردما اونجام خواستی میتونیم حرف بزنیم.