2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
ممنون از همگی برای تبریک تون. برای همه دعا کردم . انشالله این لحظه قسمت همه منتظرها با توجه به ا ...

مبارکه گلم دوقلویی اصلا استرس نداره عزیزم خیلی ام با نمکه

خواهرم دوقلو دختر پسر داره خیلی خوبن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما من ازم خداروشکر مثبت شد بتام ۵۵۲بود بردم به دکتر نشون دادم گفتم میشه امپول پروژسترون نزنم ...

وای عزیزدلمممممم مبارکههههه دیدی بلاخره اوکی شد شکر خدا عزیزدلم چقد خوشحال شدم وای خدایا شکرت گروه انقد شاد شده .....

من روز انتقال گفت شیاف یا امپول گفتم کدوم تاثیرش بیشتره گفت هردوتاش یکیه گفتم پس امپول بده 😂😂

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
گلم علاعمتون چی بود؟درد روز سوم پریودی و درد مقعد هنگام اجابت مزاج داشتید؟مگر اندومتریوز درمان داره ...

عزیزم من اندومتریوز شدید داشتم با علائم خیلی معلوم نمیکنه

درد زیاد پریودی داشتم با خونریزی زیاد 

بعد عمل دکترم گفت کل روده هم درگیر بوده با این حال من مشکل دفع نداشتم 

مباركه عزيزم فكر كنم شما هموني هستين كه بيبي روز ٧ منفي و روز ١٠ مثبت شده بود به سلامتي عزيزم

ارررره این همون مامانه عجولمونه 😂😂😂

روز ۱۱ فک کنم هاله داشت بیبیش

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

خداروشکر گروه انرژی مثبتش رفته بالا قراره کلی مامان داشته باشیم🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

سلام گلم،من ۵ انتقالم،فرش انتقال دادی آره؟؟ بار اول ک پانکچر کردی؟ خدا کنه باردار بشیم🙏

سلام عزیزم ،آره انتقالم فرش بود ،بار سوم که پانکچر شدم ،پس با هم انتقال دادیم 😍

انشالله 🙏🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام خانما من ازم خداروشکر مثبت شد بتام ۵۵۲بود بردم به دکتر نشون دادم گفتم میشه امپول پروژسترون نزنم ...

خیلی تبریک میگم گلم 

برای همه منتظرا دعا کن من هم بینشون 

ایشالا به سلامتی بارداری رو سپری کنی

گلم علاعمتون چی بود؟درد روز سوم پریودی و درد مقعد هنگام اجابت مزاج داشتید؟مگر اندومتریوز درمان داره ...

ممنون عزيزم

من درد نداشتم. فقط پریودیم ۲یا۳ روز بیشتر طول نمیکشید. تو هیسترو فهمید اندومتریوز خفیف دارم.