2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دوتا دخنر اولم ۱۷ و ۱۸شالشونه سومی ۲۰ روزشه

عزیزم خدا حفظشون کنه

انشاالله خدا یه پسر هم بهت بده گلم

دخترت رو شیر میدی دعام کن برای بار سوم میخام انتقال بدم ودیگه جنین ندارم خدا ایندفعه برام بخاد

سلام عزیزم ۱۵ آذر انتقالم بود که برا یکم دی یعنی دوشنبه آزمایش نوشته ولی امروز که دهم انتقالم بود به ...

ایشالا که مشکلی پیش نمیاد ومثبت میشی عزیزم خیلی به فکرتم ...دفعه ی پیش هم انگار لکه بینی داشتی روز ۸یا ۹ ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرادیول رو من تا هفته ده داشتم روزی سه تا .هفته ۱۱ شد روزی دو تا و هفته دوازده روزی یکی و هفته ۱۳ ...

اهان درسته. ممنونم عزیزم.

برای منم اول اول ۴ تا بود. بعد کرد ۳ و گفت از هفته بعد میشه ۲ تا. میخواد حذفش پس کم کم. 

هیدروکسی رو اطلاع ندارین؟

نه عزیزم انتقال سومم. اگه پسوریازیش باشه میشه بیماری خود ایمنی. اتفاقا من پیامتون رو دیدم رفتم تو نت ...

شاید واسه این که شک داشت میگفت حتما باید دکتر زنانت درجریان قرار بگیره، گفت بهتره داروهای ایمنی رو بگیری

ممنونم که جواب دادی عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دوبارش موفق بوده ؟؟؟؟و پسر شد ؟؟؟

☺نه فدات شم کاشکی میشد.....هر دو دفعه افت بتا داشتم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
@لی_لا1     @bopo     @faribakhanoomi     خانوما شما حرکتای نی ...

عزیزم برای منم همینطوری یه بار صبح حس کردم حرکتاشو یه بارم عصری ..شاید نینی خسته اس خوابه دکتر به من گفت تواین هفته هااحتمالا شبا حرکت میکنه مامتوجه نمیشیم روزا خوابه 😍حالا همین یکی دوبار کافیه به نظرم از هفته ی ۲۸ خیلی مهمه که تکوناشون منظم باشه وتویک ساعت سه بار تکون بخورن 

خیلی مثبتیاش زیاده دعا کن منم انشاالله جزوشون باشم

چشم گلم حتما دعات میکنم انشااله که میای خبر خوبو از همینجا میدی مارم حوشحال میکنی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ممنونم فدات شم 😘😘😘😘یه دکتر طب سنتی بود نزدیک بلوار معلم ویافت اباد واون سمتاست میشناسی ...رو کار ...

اها خوب....اره یافت اباد میدونم کجاست... پس بعدا ازت شماره اش رو میگرم ....ممنون گلی جون

عزیزم برای منم همینطوری یه بار صبح حس کردم حرکتاشو یه بارم عصری ..شاید نینی خسته اس خوابه دکتر به من ...

ممنون نازنین جون😍😍😍 اتفاقا میخواستم تگت کنم اسم دقیق کاربریت یادم نبود😊

برای من که ضربه هاش کلا پایینه پایینه بعضی وقتا سمت راست یه وقتایی ام چپ ولی حرکت کردنشو اصلاااا حس نکردم تا حالا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اها خوب....اره یافت اباد میدونم کجاست... پس بعدا ازت شماره اش رو میگرم ....ممنون گلی جون

باشه عزیزم هروقت خواستی میفرستم برات من خودمم دوبار  بادکش تخمدان انجام دادم ولی دیگه نرفتم 

ممنون نازنین جون😍😍😍 اتفاقا میخواستم تگت کنم اسم دقیق کاربریت یادم نبود😊 برای من که ضربه هاش کلا ...

منم چندروزیه تاپیک نیومده بودم الان دیدم پیامتو ..ازاولم فسقل تو تنبل بود 😄😄😄😄برای من دقیقا زیر ودور وبر نافمه چپ وراست نافم  ۹۰ درصدم راست نافمه قشنگ مثل ماهی شنامیکنه انگار 😍 همین که حسش میکنی و سالمه کافیه چندروز پیش رفته بودم بهداشت ماما میگفت یه خانومی ۳۰هفته بود با اینکه بچه قشنگ حرکت میکرد نمیتونست درست حسش کنه ...برای شماهم کم کم داره راه میوفته بچم هنوز یادنگرفته شناکنه سخت نگیر ماه های اخر میای میگی  زیر دندنت ضربه میزنه  😁

منم چندروزیه تاپیک نیومده بودم الان دیدم پیامتو ..ازاولم فسقل تو تنبل بود 😄😄😄😄برای من دقیقا زیر ...

آره واقعا خیلی ام تنبل تشریف داره😅😅😅 وقتی ضربه میزنه با دستم حس میکنم ولی همیشه در حد دوسه تا میزنه دیگه خیییلی به خودش زحمت بده و لطف کنه پنج تا😂

توکل به خدا عزیزم انشاالله برامون بخیر بگذره😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
استرادیول رو من تا هفته ده داشتم روزی سه تا .هفته ۱۱ شد روزی دو تا و هفته دوازده روزی یکی و هفته ۱۳ ...

اگه یدفعه قطع کنی چی میشه؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

دوستاي عزيزم من روز ٨ البته با حساب روز خود انتقال بيبي چك گذاشتم و با دو تا جنين بلاست منفي شد ديگه فعلا جرءت نكردم تكرار كنم باز

كسي هست بيبي زود زده باشه و منفي نشون بده ولي بعدش مثبت بشه 

كمكككككككك كنيد لطفا 

انقدر گريه كردم چشام از كاسه داره در مياد