2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
آره واقعا خیلی ام تنبل تشریف داره😅😅😅 وقتی ضربه میزنه با دستم حس میکنم ولی همیشه در حد دوسه تا میز ...

برای من از روشکمم معلوم نمیشه باید خیلی دقت کنم چون جفتم قدامیه اون زیر داره کاراشو میکنه 😍الهی امین عزیزم 

ایشالا که مشکلی پیش نمیاد ومثبت میشی عزیزم خیلی به فکرتم ...دفعه ی پیش هم انگار لکه بینی داشتی روز ۸ ...

بله روز ۸ بود از همون میترسم مخصوصا که اینبار شدیدترم بود.

قربونت عزیزم که به فکرمی التماس دعا دارم از ترسم به همسرم نگفتم خونریزی کردم تا ببینم چی پیش میاد.

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستاي عزيزم من روز ٨ البته با حساب روز خود انتقال بيبي چك گذاشتم و با دو تا جنين بلاست منفي شد ديگه ...

عزیزم من روز ۱۲ گذاشتم منفی بود بی بی چک ولی روز چهارده تست بتام مثبن شد با عدد ۲۱۱

اهان درسته. ممنونم عزیزم. برای منم اول اول ۴ تا بود. بعد کرد ۳ و گفت از هفته بعد میشه ۲ تا. م ...

اره دبگه‌کم کم قطع میشه.

اون یکی رو نه‌متاسفانه بزتر دکترت خودش کم کم قطع میکنخ نگران نباش. فوقش اگه ناراحتی  از دکترت بپرس

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دوستاي عزيزم من روز ٨ البته با حساب روز خود انتقال بيبي چك گذاشتم و با دو تا جنين بلاست منفي شد ديگه ...

خب برا همه که زود نشون نمیده . تو نی نی پلاس یکی روز ۸ بی بی منفی شد روز دوازده مثبت شد . تو همین تاپیک یکی از دوستان روز دوازده منفی شد بی بی ش روز ۱۴ آزمایشش مثبت شد

اگه یدفعه قطع کنی چی میشه؟

نمیدونم ولی معمولا یه دفعه بعد از مثبت شدن قطع نمیکنن. حالا اگه‌منفی بشی یه دفعه قطع میکنن اما مثبت بشی نه . اینو که چرا این طوریه باید از زینبی جون بپرسی. خیلی تخصصیه

@لی_لا1     @bopo     @faribakhanoomi     خانوما شما حرکتای نی ...

سلام خوبی عزیزم.من وقتی بیدار میشم چایی صبحانه میخورم حس میکنم و اخر شبا شاید در طول روز هم چند بار حس کنم .

راستی شما هم وقتی میخای پهلو به پهلو یا از جاتون پاشید زیر شکمتون درد میاد؟

نمیدونم ولی معمولا یه دفعه بعد از مثبت شدن قطع نمیکنن. حالا اگه‌منفی بشی یه دفعه قطع میکنن اما مثبت ...

مرسی عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
شما الان بارداری ؟ یعنی منم امیدوار باشم؟

اره عزیزم خیلی ها با لک باردار بودن 

ان شاالله که لک لانه‌گزینیه. 

منم خودم لک دیدم خیلی ناراحت شدم ولی خدا روشکر مثبت شدم. برا لک هم مرکز فقط شیافم رو دوتا کردن

بچه ها تو پریودی هم سونو واژینال می کنند؟ یعنی اشکالی نداره؟ منظورم اینه خونریزی اگر زیاد باشه میشه سونو کرد؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈