2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو جایی که جنین شناسش دکترنوری باشه .خیلی تعریفشو‌شنیدم .بله مرکز مام تهران .من سه بار انتقال منفی ...

ان شاءالله اینبار نتیجه میگیری گلم, 

گلم من فعلا این همه ءزمایش و عکس رنگی انجام داده بودم دکترها گفتن مشکل نداری ولی شوهرم واریکوسل گرید3 داشت با دارو گرید2 شد ولی دکترها گفتن باید عمل بشه یا اینکه ای وی اف یا میکرو انجام بدین, داروهاش رو الان بهشون دسترسی ندارم یکی دو ساعت دیگه اسم داروهاش رو واستون میفرستم

اره بری دکخر باز بپرسی ضرر نداره خیالتم جمع میشه. خوب میکرو بهتره البته الان دیگه آی وی اف کسی نمیکن ...

فدای تو خانمی مرسی توکل به خدا, ان شاءالله شما هم نتیجه بگیرین با دست پر بیاین خبرمامان شدن رو بهمون بگین

عزیزم فعلا نرفتم .مشکلم کم تحرکی اسپرم .سه بارانتقال منفی داشتم البته شهرستان انجام دادم

انشالله به سلامتی میری و با دست پر برمیگردی

منم با تیم دکتر نصر وقت گرفتم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام بچه ها خوبید؟ من تازه عضو شدم. برای بار سوم میکرو کردم. بار اول در ۶ هفته، سه قلوهام سقط شدند ب ...

ایشالله که مثبتی عزیزم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ایشالله که مثبتی عزیزم

سپیده جون روز چندمی عزیزم؟انشالله کی آزمایش داری؟

همش حواسم هست بهت و دلمم خیلی روشنه واست

الهی که به زودی خبر مادرشدنت رو میدی عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سپیده جون روز چندمی عزیزم؟انشالله کی آزمایش داری؟ همش حواسم هست بهت و دلمم خیلی روشنه واست الهی که ...

مرسی قربونت برم امروز روز ۱۰م ایشالله یکشنبه ازمایش میدم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ماما تورو خدا کمکم کنید  دارم میمیرم ازاسترس😭 من با میکرو۲قلو باردارشدم دیروز با۱ دوش ۱۰ دق ...

ان شاءالله که چیزی نیست استرس اصلا نداشته باش توکلت به خدا باشه که حافظشونه.

سونو رفتی خیالت راحت شده حالت تهوع هم عادی خواهر منم همش میرفت سرم میزد ولی میدیدی یه روز پا میشد میدید کلا حالش خوبه شد اصلا حالت تهوع نداره استراحت کامل داشته نهایت چند روز دیکه دوباره برو سونو. 

چند هفته ای عزیزم

خدایا شکرت
اره عزیزم من با اینا ۱۱ تا تخمک داشتم نگران نباش  ذخیره ام ۴.۶ هس فقط  عسل دارچین  ...

ایام پریودی م میشه اینا رو بخورم ؟از چند پریود تا کی بخورم؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
مرسی قربونت برم امروز روز ۱۰م ایشالله یکشنبه ازمایش میدم 

الهی به سلامتی عزیزم

عزیزم دکترتون کی بود همدان؟ من هم همدان میرم. 

یاونگی رفتم ای یو ای م منفی شد دیگه نرفتم پیشش رفتم تهران مام .. کلا4 ماه رفتم یاونگی

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
دكتر نصر عزيزم ، البته ديگه ويزيت نمي كنن  بله فرتيل ايد و اووابوست رو هميشه حتي ايام پري  ...

اره اومده مام .. الانم میری پیشش؟

ان شاءالله اینبار نتیجه میگیری گلم,  گلم من فعلا این همه ءزمایش و عکس رنگی انجام داده بودم دکت ...

همسر منم واریکوسل داره اما گریدشو نمیدونم .ازپارسال همین موقع ها دیگه هیچ‌دارویی نخورده .ممنون میشم اسم داروها رو برام بگی. راستی دکتر همسرتون کیه ؟