2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست
مرسی گلم .منم دقیقا مثل شما .بخاطر مشکل رفت وامد موندم برم پیش دکتر حمدی تبریز یا برم مرکز مام .دکتر ...

دقیقا آدم سر دوراهی میمونه, مرکز مام تهرانه؟ 

خواهر شوهر من رویان رفته بود نتیجه گرفته بود فقط سقط شدن دوقلو بود, ولی من نمیتونم برم تهران 

از بین دکتر حمدی و دانایی تو تاپیک ها خوندم هردوشون خوبن ولی اینو فهمیدم که مهم جنین شناس هست که بتونه لقاح رو خوب انجام بده شما از کی میخواین شروع کنید ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها خوبید؟ من تازه عضو شدم. برای بار سوم میکرو کردم. بار اول در ۶ هفته، سه قلوهام سقط شدند بار دوم یک جنبن بلاست داشتم که نگرفت. الان هم دوتا جنین سه روزه گذاشتن برام فردا هم باید آزمایش بدم. توروخدا دعا کنید برام.

دقیقا آدم سر دوراهی میمونه, مرکز مام تهرانه؟  خواهر شوهر من رویان رفته بود نتیجه گرفته بود فقط ...

برو جایی که جنین شناسش دکترنوری باشه .خیلی تعریفشو‌شنیدم .بله مرکز مام تهران .من سه بار انتقال منفی داشتم دیگه میخوام جایی برم خیالم راحت باشه.راستی همسرتون چه داروهایی استفاده میکنن؟ راستی مشکلتون چیه؟

برو جایی که جنین شناسش دکترنوری باشه .خیلی تعریفشو‌شنیدم .بله مرکز مام تهران .من سه بار انتقال منفی ...

عزیزم دکترتون کی بود تو مرکز مام؟

مشکلت چی بود؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چشم حتماانشاله باردار میشین به حق علی اصغر(ع)

ممنونم مهربون جان🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
فدای تو خانمی بازم که گفتین گلم😘 عه پس نباید دارو رو قطع کرد!  پس مجبورم یه بار دیگه برم دکت ...

اره بری دکخر باز بپرسی ضرر نداره خیالتم جمع میشه. خوب میکرو بهتره البته الان دیگه آی وی اف کسی نمیکنه همه همون میکرو رو انجام میدن حالا چون اسمش بابا شده میگن آی وی اف. ایشالله که گلم هرجه زودتر مامان بشی من تبریز اصلا نمیشناسم خودم الان تهران مرکز مام دارم میرم توکل بخدا

در اندک من تویی فراوان یارب..
همینا‌رو گفت فک کنم قراره بهم بده خوبه بنظر شما؟

اره عزیزم من با اینا ۱۱ تا تخمک داشتم نگران نباش  ذخیره ام ۴.۶ هس

فقط  عسل دارچین 

عسل سیاهدانه 

تخم مرغ اب پز

فسنجان قرمه سبزی  قیمه چلوگوشت اینا همه گرمه حتما بخورین

مکمل هم اگه اووبوست یا اینو فولیک داری بخور 

وگرنه ویتامین دی  ویتامین سی  و ای و اسید فولیک و قرض ب کمپلکس بخور من الان دارم میخورم چون چند روز دیگه پانکچر دارم