2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045337 بازدید | 684459 پست
معده‌دردندارم متاسفانه‌خون‌روشن‌هس😔

عزیزم مطمئنی ک اسهال خونه؟اسهال خونی از عفونت روده است انگله 

از داروها نیس

ب احتمال زیاد شما خونریزی از مقعد داری ک سرویس میری خونی میشه خودتو دوباره چک کن خونریزی معده و روده مدفوع رو سیاه میکنه مث قیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا من خیلی مطمئن بودم دیگه مامان شدی  فک میکردم خارج رحمی خیلی زودتر دردش شروع میشه  ...

بعد چیشد اونیکه تو رحمش بود با اونیکه تو لولش بود رو اخه من یکی رو دیدم دارو تزریق کرد جفتشون جذب بشن 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

سلام کسی اینجا آمپول پرگوریس زده؟؟؟ 

من از فردا سوم پریودم باید بزنم روزی سه تا آمپولش پودر و آب هس سه تا پودر رو با سه تا آب حل کنم یا سه تا پودر با دو تا آب یا با یک اب در ضمن دور نافی هم هست

سلام عزیزم من هفته پیش از  هلال احمر تهران گرفتم هلال احمر شهرتون بپرس انشالا که باشه

نداره عزیزم فقط هلال احمر تهران داره بنده خدا همسرم دیشب راه افتاد با قطار صبح رفت گرفت باز الان راه افتاده با قطار میاد صبح می رسه رو جلد دارو نوشته دمای زیر ۲۵ درجه ولی همه میگن یخچالی خدا کنه خراب نشه داروم  یخ خشک گذاشته چند تا ولی ۲۴ ساعت  طول می کشه تا ب دستم برسه

الهی امییییین هم برای تو هم همه ی دوستامون 😍😍😍😍وااای خدای من لابد از مریضای دکتر عارفی رفتن پیشش ...

مررررسي از دعاي قشنگت نازي جونم 😘😘😘

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
ان شاءالله که نتیجه می گیری عزیزم دعا میکنم برات😘

ااالهي آمين ،مرررررسي مهربون❤️❤️

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
والا من تا هشت هفتگی دکترم خودش سونوم کرد بقیشو بیرون رفتم اونم چون دکتر درخواست نداده بود بررسی نکر ...

اره من تقریبا دو هفته شده ضربه هاشو حس میکنم خیلی پایین ولی اول فکر میکردم تو واژنمه من جفتم قدامیه فک‌ نمیکردم به این زودی حرکتاشو حس کنم ولی انگاری این گل پسر ما خیلی فضول تر از این حرفاس هم فضوله هم منو اذیت میکنه هر ماه برام ی داستانی داره میخواد بگه مادر بودن بع این راحتیا نیس😁

نه بابا 3 میلی متر این حرفا رو نداره 😉 😉 😉 😉  پاشو مامان تنبل🤣🤣🤣🤣 میگه استراحم کمه نک ...

ببخشید من‌خیلی پررو ام هی سوال میپرسم مزاحم میشم ولی منو تحمل کنید این ۴ماه باقی موندع هم تموم شه باز منو با سوالات بچه داری ببینید 😁

من امپول پورلوتون ۵۰۰هر ۱۰روز دکتر برام تحویز کرده مگه معمولا این امپولا هفته ای نیس؟فک‌ میکنم ۱۰روز زیاده