2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
آخ قربون دهنت اااالهي كه خدا از دلت بشنوه آمين 🤲 آره كلا همش ضايع ميكنه دكتر نازنين 😂حتي بهم ...

الهی امییییین هم برای تو هم همه ی دوستامون 😍😍😍😍وااای خدای من لابد از مریضای دکتر عارفی رفتن پیشش گفتن ما توفلان تاپیک سایت عضویم چرا به فلانی این دارو رو دادی به من ندادی 😁😁😁😁😁😁عزیزم نکران نشو اگه مشکلی باشه دکتر حتما میگه بهت ایشالا توبهترین شرایط انتقال میده برات 

ای وای عزیزم خیلی متاسفم واقعا اخه مگه دردی داشتی شما چی شد الان سقط کردی؟ عزیزم نا امید نشو ماها وق ...

نه تا یکشنبه درد نداشتم بتام عالی بالا میرفت 

پریروز امپول زدم جذب شن الانم درد دارم ☹️

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون نازنین جون....اره درست میگی ....ذخیره اون خانوم هم ۳ بود.....حالا در مورد این مکمل ها مثل فرتی ...

عزیزم من قبل پانکچر رویال ژلی خوردم مکمل دیگه ای نخوردم ...برای دونرتون ؟ فکر میکنی بگیری نمیخوره ؟ میخوره عزیزم شما بگیر ایشالا که ایندفعه تخمک های بیشتری بگیرید وجنین های خوب وباکیفیتی تشکیل بشه عزیزم بهترین هارو برات ارزو میکنم 😘😘

شاید اینطور فکر کردن که میخوای خودت پانکچر کنی. به خدا تو اون مرکز من خانومای پنجاه و پنج سال به بال ...

وای خواهری جون انقدر دلمو شاد کردی چن دوره دارم پیعامت رو میخونم .....خانوما خودشون میگفتن ۵۵ سالشومه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
الهی من فدای تو بشم لیلی جونم اخه چقد مهربونی تو.....ایشالله خدا حاجت دل مهربونتو بده.....باشه گلم ا ...

کاری برام نداره عزیزم. چشم حتما حتما میپرسم عزیزم. بهت خبر میدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وای خواهری جون انقدر دلمو شاد کردی چن دوره دارم پیعامت رو میخونم .....خانوما خودشون میگفتن ۵۵ سالشوم ...

آره به خدا. خدا شاهده مسن تر هم بودن عزیزم. برام مثل روز روشنه خیلی زود باردار میشی. و صدای دوتا وروجک تو خونه ات میپیچه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
کاری برام نداره عزیزم. چشم حتما حتما میپرسم عزیزم. بهت خبر میدم

ایشالله خدا نینی تو برات حفط کنه خواهرم....خیلی ممنون

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه تا یکشنبه درد نداشتم بتام عالی بالا میرفت  پریروز امپول زدم جذب شن الانم درد دارم ☹️

خیلی متاسفم... انشالله بزودی باردار میشی و به سلامت بدنیا میاد

فکر کنم شما همونی هستید که بتاتون خیلی دیر شروع کرد به بالا رفتن

روز چند آزمایش دادین؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره به خدا. خدا شاهده مسن تر هم بودن عزیزم. برام مثل روز روشنه خیلی زود باردار میشی. و صدای دوتا ورو ...

وای الهی خدا دلتو شاد کنه .....از دیدوز تا حالا اولین باره خندیدم ...

والا من تا هشت هفتگی دکترم خودش سونوم کرد بقیشو بیرون رفتم اونم چون دکتر درخواست نداده بود بررسی نکر ...

وااااای عزیزدلمممم قربونه ضربش چه حس قشنگیه😘😘😘😍😍😍

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم من قبل پانکچر رویال ژلی خوردم مکمل دیگه ای نخوردم ...برای دونرتون ؟ فکر میکنی بگیری نمیخوره ؟ ...

اره گلم ...یعنی من میگیرم مشکلی نیست .....ولی گفتم شاید نحوره مثلا ....من که باهاشون نیستم....ولی به قول شما توکل به هدا دیگه چاره ای نداریم....

خواهرا‌به‌دادم‌برسید

من‌ازصبح‌خیلی‌ببخشید‌اسهال‌خونی‌شدم

چیکارکنم😭😭😭

ازدیروزبسرلین‌میزنم

ال‌دی‌‌وآسپریین‌هرروزمیخورم

مکمل‌هم‌امگا‌هفته‌۲تامیخورم

ویتامین‌دی‌هم‌هفته‌یدونه

یجورآهن‌که‌توش‌ویتامین‌ ث‌هم‌داره‌میخورم

اسیدفولیک‌ یک‌روزی‌یکی

یجورکلسیم‌که‌توش‌ویتامین‌د‌ منیزیم‌‌داره

کل‌داروهایی‌که‌میخورم..

خواهراچیکارکنم‌ازعوارض‌کدوم‌داروهااس

امروز۲بارمعذرت‌میخام‌اسهال‌خونی‌شدم..

ببسرلین‌صبح‌زدم..اماداروهای‌دیگمو‌ازترسم‌نزدم

هرکی‌میدونه‌کمکم‌کنه‌آیاازعوارض‌بسرلین‌هس

دوستان‌‌لطفا‌زینبی‌بابا‌ روصداکنید😭😭😭

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خداروشکر عزیزم مرسی عزیزم همچنین  به عارفی ایمیل زدی عزیزم؟ چی شد برای کی بهت وقت داد؟

اره عزیزم...بتده خدا جواب داد ولی بچه ها اینجا زیاد راضی نبودن ازش میگفتن حواسش پرته ...دیگه منم پی اش رو نگرفتم