2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
نه بابا اصلا مگر اینکه شرایطت خاص باشه دکتر بگه وگرنه هیچ فرقی با بارداری طبیعی نداره

خیلی ممنونم مامان ماهک عزیز که جواب دادی ان شاالله گل پسر نازتو صحیح و سالم بغل بگیری و دامادیشو ببینی🥰😍😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم قبلش باید از جنین شناس دکتر یاری وقت بگیریم که باهاش صحبت کنیم یا میشه همینطوری بریم بیما ...

من که اونروز بعد انتقال منتظر شدم و صحبت کردم بعدش گفت اگه منفی شدی بعد دو هفته بیا تا پرونده ات رو نگاه کنم جواب سوالاتتو بدم .چون در مورد کیفیت تخمک و اسپرم و اینکه چرا اینبار بعد فریز یهو کیفیت جنین هام انقدر کم شده سوال پرسیدم

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم دقیقا شرایطم مثله فامیلتونه حتی نمازمم خوابیده میخونم. فامیلتون الان نی نیش صحیحو سالم به ...

عزیزم نگران نباش مطمئنم نینی ناز شمام صحیح و سالم و به وقتش میاد بغلتون 😍

آره گلم ماشاالله الان پسرش یه سالشه چه وروجکیم شده.

بچه اونم دقیقا به موقع به دنیا اومد ان شاالله که فسقلی شمام به وقتش صحیح و سالم میاد بغلتون 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره منم موافقم با جنین ۳ روزه شاید تو محیط آزمایشگاه اون جنین ۳ روز بلاست نشه ولی همون جنین تو رحم ...

دقیقا دکتر یاری همینو بهم گفت اینجا هم اکثر دوستان که سه روزه انتقال دادن مثبت شدن تا منفی حتی دوستانی که دو مرحله سه روزه و بلاست هم بودن بیشتر مثبت شدن.

خدایا شکرت
سلام زينب جون من تو سيكل انتقالم و دارم استراديول و استرومارين و ويتامين هاي ديگه استفاده ميكنم ،دكت ...

ببخشید من جواب دادم با اجازه زینبی جون 

مشکلی نیست عزیزم منم اینبار اینطور بودم به دکترم گفتم نکنه تخمک گذاری دارم گفت نه نشونه اینکه رحمت آماده اس.

خدایا شکرت
دقیقا دکتر یاری همینو بهم گفت اینجا هم اکثر دوستان که سه روزه انتقال دادن مثبت شدن تا منفی حتی دوستا ...

اخه شنیدم بیمارستان بهمن کلا روتینش این که جنین ها رو ۵ روز میکنه

باید خودمون بهشون بگیم ۳ روز بکنن

اخه شنیدم بیمارستان بهمن کلا روتینش این که جنین ها رو ۵ روز میکنه باید خودمون بهشون بگیم ۳ روز بکنن

من که گفتم قرار بود دکتر پنج روزه انتقال بده ولی بعدش تماس گرفتن که سه روزه برات انتقال میدیم دیگه نمیدونم چه فکری کردن البته گفتن بخاطر اینکه دیگه جنین نداری الله اعلم

خدایا شکرت
سلام دوستان من تازه وارد سیکل میکرو شدم امروز روز دوم پری دکتر سونوی واژینال انجام داد برام و آمپول ...

به سلامتی ایشالا 

من شنبه باید برم برای سونو روز دوم و گرفتن داروها

امپولارو باید بریم تزریقاتی برامون بزنه یعنی عضلانیه؟؟

ساعت مشخص داره 

صبح یا عصر؟؟

خیلی استرس دارم

اخه شنیدم بیمارستان بهمن کلا روتینش این که جنین ها رو ۵ روز میکنه باید خودمون بهشون بگیم ۳ روز بکنن

احتمالا اگه بگید قبول کنن مطمئنا جنینی که تو رحم رشد نکنه احتمال زیاد تو آزمایشگاه هم رشد نمی کنه یا ضعیف میشه اینم اتفاقا دکتر یاری گفت که جنین که کیفیتش متوسط هست احتمال زیاد داره تو محیط آزمایشگاه ضعیف تر بشه و یا از بین بره ولی تو رحم این ریسک کمتره. 

البته اینم بگم که گفت من انقدر وجدان کاری دارم که جنین ضعیف رو انتقال ندم که الکی دو هفته بخوای امیدوار باشی و کلی دارو استفاده کنی حتی خیلیا اینجا وقتی گفتم جنین ضعیف و انتقال نمیدم گریه زاری کردن و ناراحتی ولی من وجدان کاریمو زیر پا نزاشتم

خدایا شکرت
شاید هماتوم داری عزیزم . نگران نباش . منم از دو روز بعد از آزمایشم همینجوری شدم . فقط استراحت کن

اره همش استراحت میکنم ، شما هم هرروز لک بینی داشتین ؟ بعد همه چی اوکی بود سونو اینا؟؟

ببخشید ولی طول سرویکس چیه واسه چی شه می‌گیرند؟ 

فکر کنم طول دهانه ی رحم باشه، باید از یه اندازه ای بیشتر باشه اگه کمتر باشه ممکنه باعث زایمان زودرس بشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دکترا که‌گترشون ناامید کردنه فکر نمیکنن طرف تو چه موقعیتیه. من تازه که مثبت شده بودم تو شهر خودمون ر ...

دکتر خودم نبود حافظی سونوم کرد  اینو گفت وقتی ماما داشت داروهامو مینوشت ازش پرسیدم خیلی عادی فقط گف توو ۳ماهه اول طبیعیه ... گفتم دکتر ی چیز میگه اینا ی چیزی 

شنبه میرم حالا توکل برخدا خبرای خوب بهم بدن 

واسم دعا کنید 🤲🌹

دکتر سرویکسو چک میکنه ولی اگه نرمال باشه دیگه نمیگن چنده و گرنه که حتما باید چک بشه چ ما بگیم چ نگیم ...

والا من تا هشت هفتگی دکترم خودش سونوم کرد بقیشو بیرون رفتم اونم چون دکتر درخواست نداده بود بررسی نکردن

جوجمم چندروزه وقتی میشینم یه ضربه های کوچولویی میزنه ولی خیلی پایین هستا قشنگ زیر دلم

شماهم جوجه ت رو حس میکنی عزیزم؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...