2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
ببخشید ولی طول سرویکس چیه واسه چی اندازه می‌گیرند؟ 

طول دهانه رحمته انشالله بعد از بارداری هفته ۱۲ به بعد بررسی میشه چنان چه کوتاه باشه زید ۳۰ میل باشه یا خطر زایمان زودرس باشه دکتر تشخیص سرکلاژ و استراحت میده واست

درد به اون شدت ندارم فقط چند روزه یبوست شدم زیر شکمم فک کنم واسه اون گهگاهی درد میگیره .کمر دردم که ...

یبوست اصلا خوب نیست روغن زیتون استفاده کن که موقع دفع به خودت فشار نیاری. خداروشکر کمردردت بهتره پس دیگه جای نگرانی نداره امپولتم بزنی واسه درد موثره. حالا شاید امپولتو قطع کنه چون شرایطتت خوبه و دردت کمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی شما هم داشتین؟کجای پات درد میکرد عزبزم و تا چن وقت؟

منم از بعد انتقال درد پام شروع شد تا الان که ۲۵ هفتم بیشتر پای چپم بود هم درد داشت هم ضعف میرفت الانم گاهی لگنمه شدید درد میگیره گاهیم ساق پامه ولی فقط چپمه راستم اصلا درد ندارم نمیدونم علتش چیه

یبوست اصلا خوب نیست روغن زیتون استفاده کن که موقع دفع به خودت فشار نیاری. خداروشکر کمردردت بهتره پس ...

حواسم هس فشار نیارم نمیدونم چرا اینجوری شدم خوب بودم .نه من امپولو میخام تازه میخام بگم هفته ای ی بار بزنم اینجوری خیالم راحت تره😅

سلام عزیزم، نه گلم عفونت نيست، ولی حتما برو سونو بررسی بشی، یا معاینه کنن علتش پیدا بشه 

سلام زينب جون من تو سيكل انتقالم و دارم استراديول و استرومارين و ويتامين هاي ديگه استفاده ميكنم ،دكتر سنوم هم مرد و فقط گفت خوبه و ضخامتم و پرسيدم از ماما به نگفت 😐

فقط من ترشح دارم و يادم رفت از دكتر بپرسم ،معذرت ميخوام ترشح سفيد بي رنگ دارم به نظرت نيتونه عفونت باشه ؟يا نشكلي واسه انتقال ايجاد كنه؟

به نظرت نيازه كه داروي عفونت خورده بشه؟

ببخشيد مثل هميشه پرچونگي كردم❤️

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
ممنون عزیزم ان شاءالله که شما هم بزودی مامان بشید. واقعیتش دکترایی که سرشون شلوغ هست بالاخره وقت او ...

عزيزم تبريك ميگم بابت انتقالت ،ان شاء الله به زودي مثبت بشي 

يه سوالي دارم منم مريض عارفيم بهم نامه بيمارستان داد ولي ننوشت چند تا جنين و چند روزه ميخواد انتقال بده 

حتي تو پروندم هم نيست كه چند تا جنين دارم

خودم گفتم ميشه نزاريم جنين بلاست بشه ، با عصبانيت جواب داد كه ميشه انقد تو طبابت من دخالت نكنيد مثلا چرا نزاريم بلاست بشه 

بعد به ماما گفت من ديگه نميدونم هر چي خودش ميخواد براش براش بنويس ،ماما هم گفت اگه قرار باشه بمونه رشد ميكنه 🙄

حالا من نميدونم چيكار كنم به بيمارستان تاكيد كنم كه نميخوام بزارن بلاست بشه يا چيزي نگم و بيمارستان روال خودش رو بره 

ميترسم هيچ جنيني نمونه😐

شما كه بيمارشي نظرت چيه؟

شما خودت بهش گفتي همون سه روزه انتقال بده؟

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
منم از بعد انتقال درد پام شروع شد تا الان که ۲۵ هفتم بیشتر پای چپم بود هم درد داشت هم ضعف میرفت الان ...

عزیزم منم مثل شمام ولی فقط سمت راستم درد میکنه هم ران پام هم لگن و هم سمت راست شکمم تیر میکشه

نمیدونم طبیعیه یا نه؟

خدایا شکرت 
نه بابا اصلا مگر اینکه شرایطت خاص باشه دکتر بگه وگرنه هیچ فرقی با بارداری طبیعی نداره

سلام خانمي

انشالله که حالتون خوب هست.

من انتقال دادم شنبه، دکتر گفت ريسک دوقلويي رو قبول ميکني واست دوتا بذاريم، چرا اينو گفت؟ از کجا معلوم که دوتاش بگيره، مگه ريسک داره دوقلويي؟؟

ممنون عزیزم ان شاءالله که شما هم بزودی مامان بشید. واقعیتش دکترایی که سرشون شلوغ هست بالاخره وقت او ...

يکي از دوستان من بخش جنين شناسي کار ميکنه، گفت بعضي اوقات خطاي انساني باعث از بين رفتن جنين هاي با کيفيت ميشن

سلام خانمي انشالله که حالتون خوب هست. من انتقال دادم شنبه، دکتر گفت ريسک دوقلويي رو قبول ميکني واس ...

سلام عزیزم مرسی یه چیزی میگن ونام دوتا انتقال بده من که به تجربه خودم اشتباه کردم دفعه اول یکی انتقال دادم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

خانما از دیشب نی نی ن تکون نمی خوره هر کاری می کنم اومدم بیمارستان برام دعا کنین البته صدا قلبشو شنید خداروشکر فعلا نشستم تا نوار قلب بگیرن برام دعا کنین همه چی خوب باشه🤗🤗😘😘😘

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خانما از دیشب نی نی ن تکون نمی خوره هر کاری می کنم اومدم بیمارستان برام دعا کنین البته صدا قلبشو شنی ...

حتما همه چی خوبه عزیزم

کار خوبی کردی رفتی بیمارستان

دعای خیر ما بدرقه راهت

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد