2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
خوب طبق همون تاریخ برو عزیزم نا امید نباش اصلا خدا کریمه بی بی چک این تایم خیلی معتبر نی اصلا فراموش ...

ممنونم ازت . توکل به خدا. اگر نشه حتما خیریتی توش بوده...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
الان خودش ویزیت نمیکنه اما پیشنهاد میکنم شده حتی برای مشاوره یه سر مام برو. من دکتر علیرضایی رو هم د ...

فدات شم لیلا جون واقعا برا معجزه ت خیلی خوشحالم و بهت تبریک میگم.....اره مهم نیست همینکه انتقال بده کافیه....ولی مشکلم اینه که ایران نیستم فعلا و میخوام ایشالله بعد از عید بیام ولی نمیدونم برای سنم قبول کنن یانه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمارستان بهمن بودی درسته؟ مال من یدونه سه روزه بود روز چهارده آزمایشمو نوشته بودن قانون ندارن انگار ...

آره با همون دکتر عارفی. به منم گفت ۱۴ روز بعد اما نوشته ۲۴ آذر.

نمی دونم حسم بهم میگه منفیه دیگه. هیچی هم علامت ندارم. شایدم اشتباه کردم عصر زدم. یعنی انقدر فرق می ...

من از روز انتقال تا حالا که سه روز به سونو مونده 

هیچ علائمی نداشتم عزیزم

توکل برخدا 

خدا بخواد میشه

خداجونم شکرت       
الان که نشون نمیده عزیز جان . اشتباه منو چرا شما تکرار کردی ؟؟؟؟؟ اگر ۲۴ آزمایش داری الان خیییلییی ز ...

گفته بود ۱۴ روز بعد. امروز میشد روز دوازده. گفتم حتما نشون میده دیگه. تو دفترچه بنظرم اشتباهی زده ۲۴م. شما مگه روز چندمت زده بودی؟

بچه ها من ساعت 4عصر باید استرادیول میخورم کلا یادم رفته بود الان یهو یادم آمد هول شدم خوردم ب ساعت ن ...

بخور عزیزم اشکال نداره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من از روز انتقال تا حالا که سه روز به سونو مونده  هیچ علائمی نداشتم عزیزم توکل برخدا  خ ...

چی بگم من از اولشم بیشتر منفی بودم تا مثبت. هی به علایم نشستم فکر کردم. اصلا فک کنم همین باعث شد جنینام نمونن...

برای تهوع اینا ک زوده بعد ممکنه شما جزو کسایی باشی ک اصلا حالت تهوع نمیگیرن ، سینم کمی حساسه ک از او ...

دکترا که‌گترشون ناامید کردنه فکر نمیکنن طرف تو چه موقعیتیه. من تازه که مثبت شده بودم تو شهر خودمون رفتم دکتر براش وضعیتمو شرح دادم میگم‌مرکز گفته به‌محض مثبت شدن باید انوکسا بزنم و شبافم هم تموم شده اگه ممکنه برام تو دفترچه بنویسین بهم میگه اصلا معلوم نیسن این برات بمونه همینقد بیشعور و نفهم.فکر نمیکنه من تو چه وضعیتیم و چقد سختی کشیدم تا باردار بشم همون اول این طوری چقد استرس بهم وارد کرد. دیگه پیشش نرفتم 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزم خوبی؟ اره خدا رو شکر فقط یکم تنبل و لجباز بود تکون نمیخورد که دکتر خوب اندازه بگیره فداش ...

سلام عزيزم مررسي

خداروشكر كه خوب بوده همه چي وروجك شيطون😁

ازمايش رو بايد چه موقع بدي؟

براي من جهارشنبه هفته آينده ان تي نوشته چهارشنبه عصر نوبت گرفتم به اميد خدا برم

آره با همون دکتر عارفی. به منم گفت ۱۴ روز بعد اما نوشته ۲۴ آذر.

بنظرم همون روز شانزده انتقالت برو مطمئنم مثبتی الهی خدا دلتو شاد کنه عزیزم ابدا فکر بد به دلت راه نده چون بی بی چک غروب معتبر نی پس نمیشه بد به دلت راه بدی امیدت بخدا باشه منم قابل باشم کلی دعات میکنم الهی دلت شاد شه چون درک میکنم این راهو رفتن و جواب منفی گرفتن چقددررر سخته از اونروز فقط دعام اینه برای هیچکس این اتفاق نیفته خدا دل خانمایی که اینهمه سختی دارن میکشن که مادر بشن رو شاد کنه و از این حسرت خلاص کنه.

آمییین🤲

در اندک من تویی فراوان یارب..
دکترا که‌گترشون ناامید کردنه فکر نمیکنن طرف تو چه موقعیتیه. من تازه که مثبت شده بودم تو شهر خودمون ر ...

وا چقدر بی درک. بعضی‌ها رو میبینی با چه ذوقی میگن بارداری؟ چقد برخوردها متفاوته واقعا. چقدم تو ذهن آدم حک میشه

من پردنیزول رو ندارم دلیل خاصی داره؟؟و اینکه هم asaمیخورم هم انوکسا روزی یکی.پروژسترون هم روزی ۲تا.ش ...

سلام عزیزم شما بودید که مشکلتون دی آف ای بود؟

باراول هست میکرو میکنید؟درچه مرحله هستید؟