2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
قربونت منتظرم همین روزا پریود شم دومش برم که برم تو سیکل انتقال امروز از۶ بیدارشدم همش فک میکردم پر ...

عزیزم چقدر استرسمون مشترکه🤭 دقیقا منم عین شما منتظرم پریود شم که برم تو سیکل انتقال دکتر گفته از روز اول تا سوم پریودی بیا منم همش خدا خدا میکنم امروز نشم چون شنبه میشه روز چهارمم 😒 دکتر من فقط روزای زوج هست😔

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم وقتی اولین بار بیمارستان آبان پانکچر شدم و pgd کردم 8 تا جنینمو هدر دادن ولی بار بعدی خودم بهشون ...

سلام عزیزم شما بیمارستان آبان با دکتر قوامی میکرو شدی؟

راضی بودی؟ الان در چه وضعیتی هستین؟ 

خانما تورو خدا کسی هست راهنماییم کنه...؟من امروز جواب آزمایش رو گرفتم....انتیtpoبرام زده۳۵۱میخواستم ...

عزیزم من بیست روز پیش، رفتم متخصص غدد و ایشون گفتن از 600 و 700 به بالا مشکل داره. مال شمارو با لووتیروکسین یا پردنیزولون کنترل میکنن. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من روز سوم انتقالم ديشب شكمم سرد شد دفعه پنجم انتقال ميدم  عزيزان شماها كه مثبت شدين خواهشا را ...

من که همش شکممم سرد بود . الانم یوقتی داغه شکمم یوقت هم عادی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بچه ها کسی سینافکت استفاده کرده؟؟؟ دکتر بهم گفته روزی بیست واحد فقط یه ویال داده  یعنی برای ...

کافیه نگران نباش. ظاهرش طوریه میگی کمه اما روزی بیست واحد کافیه.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزم فکر کنم باید ادامه بدیم اگه بخایم با عارفی ادامه بدیم احتمالا دوباره بده من الان آسپرین ی ...

عارفی که آسپرین رو بعد انتقال برای همه قطع میکنه اونروز چهارنفر بودیم انتقال دادیم برای همشون گفت آسمرین دیگه قطع. اخه این قرص پردینزون عوارض داره فکر میکنم فقط تو دوره پانکچر و انتقال باید بخوریم شما نپرسید ازش و خودتون میگید درسته؟ 

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم شما همونی بودین که بتاتون افت کرد؟ چرا میگین خارج رحمی؟ منم سه ماه پیش خارج رحمی شدم 

نمیدونمم دیشب استرس گرفتمم ، ولی فک نکنم خارج رحمی باشه ، علائم شما چی بوددد خارج رحمی شد 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بچه ها کسی هست منو آروم کنه  حالم خیلی بده  کسی بوده بعد آزمایش مثبت هیچ علائمی نداشته ب ...

فکنم دارچین هم علائم نداره ، استرس نداشته باش عزیزم ، خیلی مراقب خودت و کنجدت باش

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه بابا ۳۷ سالمه پیر شدم ۱۷ ساله ازدواج کردم  نگام کردم تو صفحه خودم درسته شاید فونت گوشیت فرق ...

یه جوری گفتی پیر شدم گفتم 60 ساله هستی. هرچند به نظر من 60 ساله هم پیر نیست واقعا. عزیزم سنی نداری فقط چون از ازدواجت چندین سال گذشته اینجوری حس میکنی. فقط چیزی که من متوجه شدم بیشترین چیزی که مارو از مادر شدن و هدفمون دور میکنه استرسه و فکرای منفی. بهت قول میدم همین دوره مامان میشی. راستی فکر نکن من نفسم از جای گرم درمیاد من خودم 42 سالمه 14 ساله ازدواج کردم و تازه باردار شدم. بعد 4 بار پانکچری که تخمکی در کار نبود و دلم نمیخواست از ریکاوری بیام بیرون و با همسرم چشم تو چشم بشم     !! اما راستش رو بخوای همیشه حس میکنم 25 سالمه. خیلی پررو هستم نه؟     

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم فکر کنم باید ادامه بدیم اگه بخایم با عارفی ادامه بدیم احتمالا دوباره بده من الان آسپرین ی ...

من که قطع داروهامو پرسیدم گفتن همشو قطع کن قرصامم گفتم گفت همشونو قطع کن حتی پردینزون هم گفتم. حالا شما بنظرم باز بپرس که یوقت خوردنش الان برات ضرری نداشته باشه گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..
@بتوچه77     کجایی خانم بیا یه خبری از خودت بده از بعدانتقال خبری ازت نیست

سلام عزیزم هستم بیشتر پستا بچه ها رو میخونم و براشون خوشحال میشم یکی یکی ب امید خدا دارن مامان میشن 

منم همچنان منتظر☹️☹️خیلی استرس دارم 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...

کسی هست منو راهنمایی کنه

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊