2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684444 پست
من ابن سينا ميرم، تماس گرفتن که اگه ميخواييد هر جنين رو داخل يک ني بذاريم، بايد پول ظرف رو بدين، منم ...

چه خوب.....دمشون گرم.کاش همه همینطور با بیمار مشورت کنن.عزیزم از اونجا راضی هستی؟قبلا جای دیگه ایی پانکچر داشتی که بتونی مقایسه کنی؟

مرسی عزیزم 😘😘اسم داروها پردنیزولون و آسپرین هست عزیزم به طور کلی داروهایی که با هم تداخل دارن چند ...

سلام گلم تو هنوز داری پردنیزولون رو ادامه میدی؟ اخه گفتی هنوز دکتر نرفتی گفتم ببینم باید ادامه بدیم

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای ایشالله, واقعا خیلی سخته من مفنامیک اسیدمیخورم واسه دردش دوستمون گفت ضررداره اره؟؟؟ اخه خیلی زیا ...

مفنامیک برا تخمک گزاری فککنم میگن نخورید بهتره

اون مورد هم به نظرم یک هفته که پریودی به بدنت استراحت بده 

من روز سوم انتقالم ديشب شكمم سرد شد دفعه پنجم انتقال ميدم 

عزيزان شماها كه مثبت شدين خواهشا راهنمايي كنيد تو دوره انتقال دماي بدن مگه بالا نميره اگه مثبت باشه

اونايي كه منتظرين تا انشاالله مثبت بشين  شكمتون هميشه گرمه يا مثل قبلين ؟ 

سلام به روی ماهت خواهرم..  کاش میگفتید, خیلی حالم بدمیشه بادردهاش تب لرزم میکنه دیگه بدتر خداس ...

آخه‌اگه‌میگفتم‌که‌‌‌‌‌‌‌‌کلا‌زندیگیت‌میشد‌پرازاسترس

خوب‌میشه..‌والا‌مادرمن‌یک‌روزاول‌خیلی‌دردداشت‌اونم‌تو

بیمارستان‌..رفته‌رفته‌کمترشد..

عزیزم‌به‌خاطر‌تب‌ولرزش‌به‌دکترزنگ‌بزن‌بگو

خدایی‌نکرده‌عفونت‌نباشه..

عزیزم‌‌پرستاری‌اززائو‌ونوه‌خیلی‌شیرینه

اصلا‌جزو‌پرستاری‌حساب‌نمیشه

انشالله‌سال‌بعد‌طعم‌این‌لحظه‌های‌شیرین‌رو‌‌‌‌بامادر‌ت‌‌بچشی

واین‌سختی‌های‌امسالتون‌یادتون‌بره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام گلم خوبی دکترهای مام در مورد dfi چی گفتن؟ نظرشون چی بود؟چه داروهای دادن؟dfiهمسر شما چند بود؟

سلام

نظر هر دکتری با اون یکی فرق داشت

یکی گفت تسه کنه

یکی گفت تسه نمیخواد،دارو بخوره بعد دو ماه بیایید

داروها رو‌هم نوشتم

ال کارنیتین و‌e,cدادند بهمراه کلومیفن

عزیزم میفهمم احساست رو منهم تقریبا همسن شما هستم. امروز صبح انقدر گریه کردم گفتم دیگه نمیخوام این ...

الهی‌‌قربونت‌برم

من‌یبارپانچر‌شدم‌اماازته‌قلبم‌حس‌میکنم‌چقدرسختی‌کشیدی

انشالله‌خدا‌جواب‌دل‌خستت‌روبده‌به‌حق‌حضرت‌علی‌اصغر

من‌ازامروزبایدآمپول‌بسرلین‌بزنم‌

سرنگ‌هاروگرفتم‌دستم‌دارم‌نگاهشون‌میکنم

بغض‌کردم‌‌..میگم‌‌خدایااا‌بازشروع‌شد😭😭😭

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من روز سوم انتقالم ديشب شكمم سرد شد دفعه پنجم انتقال ميدم  عزيزان شماها كه مثبت شدين خواهشا را ...

من دمای بدنم رو میگرفتم و 37 بود اما لرز داشتم و پاهام از سرما درد میکرد 

میگن هیچ‌چیزی در حد تعادلش بد نیست، زیاده روی کردنش بده ولی میگم نکنه سردی باشه بعدش یه خرما میخور ...

آهان من چون اصلا گرمی سردی بلد نیستم همینجوری هرچی دلم میخواد میخورم فک نکنم با اون همه داروی هورمونی گرمی سردی تاثیری داشته باشه

آخه‌اگه‌میگفتم‌که‌‌‌‌‌‌‌‌کلا‌زندیگیت‌میشد‌پرازاسترس خوب‌میشه..‌والا‌مادرمن‌یک‌روزاول‌خیلی‌دردداشت‌ا ...

اره راست میگی به حدکافی استرس داشتم, الانشم بغلش میکنم گریه میکنم میگه طوری نشده که, خیلی حساسم. 

پس به دکترش بگم? اخه ازهمون روزعمل توبیمارستانم هی تب میکردپاشویه میکردیم. 

انشالله عزیزم مرسی ازدعای قشنگت, انشالله بزودی خودتم همین حس ها رو دوباره تجربه کنی اینبارهمراه همسروپسرت

خدایاهمروبه آرزوهای خوبشون برسون... مهربانی را باید از خدا آموخت. 
مفنامیک برا تخمک گزاری فککنم میگن نخورید بهتره اون مورد هم به نظرم یک هفته که پریودی به بدنت استراح ...

اره دوستمون هم میگه, دیگه امروز کلی درد دارم امانخوردم دیگه صبرکنم. 

اره راست میگی اون موردم ولی میگم زمان بارداری ماها که پرخطره چطور میشه؟؟ من استرس اونو دارم الان هم که توگوشیا وبیرون همه چی هست ادم حساس میشه به زندگیش. 😭😭😥😥

خدایاهمروبه آرزوهای خوبشون برسون... مهربانی را باید از خدا آموخت. 
من روز سوم انتقالم ديشب شكمم سرد شد دفعه پنجم انتقال ميدم  عزيزان شماها كه مثبت شدين خواهشا را ...

عزیزم خواهر من طبیعی باردار شد کلش لرز داشت و سردش بود طوریکه دوتا کاپشن میپوشید!! هرکسی یه مدله به نظرم و الان همه کل این علائم از اول تا آخرش مال امپولا و داروهاس هیچکدوم واقعی نیس آروم باش ایشالا مثبتی کیف میکنیم همگی😘😍😍😍 اهان من دلت نخواد کلکسیون علائم بودم و منفی شدم😂😂همون موقع هم چون خونده بودم مطمئن بودم نه مال بارداریه نه چیز عجیبیه چون مال داروهاس علائم هفته ۶ به بعده برا همین اصلا استرس نداشته باش