2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
مرسی گلم الهی بحق فاطمه زهرا تو دلیتو خدا برات حفظ کنه قسمتم اینجوری بود منم دیگه راضی ام به رضای خد ...

ایشالله عزیزم. ممنونم بابت دعاهای خوبت

منم سری پیش که منفی شدم، با وجود خونریزی رفتم آزمایش دادم گفتم یه وقت خارج رحمی نباشه. قسمت ما هم این بود که برای آزمایش بین بد و بدتر آرزو کنیم.. ایشالله دفعه بعد به بهترین شکل دلت شاد میشه   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله عزیزم. ممنونم بابت دعاهای خوبت منم سری پیش که منفی شدم، با وجود خونریزی رفتم آزمایش دادم گف ...

دقیقا از بین بد بدتر باید انتخاب کنیم.. توکل بخدا مرسی عزیزم ممنونتم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام من امروز خیلی دلم گرفته خیلی تنهایی گریه کردم  فک کنم اینبارم منفی بشم روز نهم شدم هیچ علا ...

عزیزم ناراحت نباش ایشالله خدا دلتو شاد کنه علائم بیخوده الن من کلی علائم داشتم چی شد آخرش ... به این چیزا فکر نکن فقط باید خدا بخواد ایشالله که برات بخواد گلم. منم امروز داغون شدم تا الان حتی نتونستم یه لقمه نون بزارم دهنم حالم خرابه ولی صبور باید باشی شما نگران نباش توکل بخدا کن ایشالله نتیجه بگیری عزیزم

سلام من امروز خیلی دلم گرفته خیلی تنهایی گریه کردم  فک کنم اینبارم منفی بشم روز نهم شدم هیچ علا ...

عزیزم ببین تو بخش پرسش و پاسخ ماما چی نوشته:

"کلا ذهن خودتون رو درگیر چیزی به اسم علائم نکنید!!
علائم اصلا قابلیت استناد ندارند فقط آزمایش بتا اثبات کننده حاملگیه."

الان دلت میخواست چه علامتی داشته باشی؟ میدونی هر کی اینجا لک دید چقد دلش لرزید که این لک قراره ادامه پیدا کنه یا نه؟؟

اولین علامت های بارداری تو هفته 6 اتفاق میفته که اونم خیلی ها ندارند.

عزیز بعد این داروها همسرتون دوباره آزمایش داد و فهمیدین اوکی شده؟ بعد این داروهارو کدوم دکتر بهشون د ...

عریزم اون داروها واسه تخمک کشی من بود واسهdfiشوهرم ساشه اندروفرتی و موتیلیتی بووست و اسیدفولیک۵ و ویتامین ای و امپولهاش ام جی داد.به نظرمن اکثر دکترای مام معروف و کاربلدن.من از دکترخودم واقعا راضیم.دکتر علیرضایی هست اسمش.دکتر علیرضایی و دکترلاهوتی از دکترای عالی صارم بودن رفتن مام.به نظرم یه ویزیت بشی کامل به دلت میشینه

سلام عزیزم، من بعد از تخمک کشی شکمم آب آورد، تا می تونی دوغ و سفیده تخم مرغ، گوشت و مرغ کبابی بخور، ...

دیشب تا الان بیمارستان بودم.دکتر همش میگه طبیعیه و طبیعیه.منم به خاطر ترس از کرونا گفتم اگر اینقدر طبیعیه پس برمیگردم خونه.

۲۰ تا تخمک داشتم.

منم امروز خیلی دلم گرفت نشستم کلی گریه کردم از ۹تا جنین یه دونه پسر شد که شانسم خیلی پایینه

عزیزم ناراحت نباش ایشالله خدا دلتو شاد کنه علائم بیخوده الن من کلی علائم داشتم چی شد آخرش ... به این ...

سمرجون دکترت کی بود؟ بار اولت بود انتقال داشتی؟ اینبار بازم پیش همون دکتر میری؟

عزیزم ناراحت نباش ایشالله خدا دلتو شاد کنه علائم بیخوده الن من کلی علائم داشتم چی شد آخرش ... به این ...

سمر خانم خدا خودش می‌دونه چقدر قلبم برات شکست اما به خدا توکل کن منم اگه لایق باشم برا همتون که چشم انتظار مادر شدنین دعا میکنم که به زودی دامنتون سبز بشه 

منم امروز خیلی دلم گرفت نشستم کلی گریه کردم از ۹تا جنین یه دونه پسر شد که شانسم خیلی پایینه

عزیزم به خدا توکل کن خیلیا بودن با یه جنین مثبت شدن و خیلیا هم بودن با دویا سه جنین منفی شدن فقط باید خدا بخواد 

عزیزم ببین تو بخش پرسش و پاسخ ماما چی نوشته: "کلا ذهن خودتون رو درگیر چیزی به اسم علائم نکنید!! علا ...

خیلی ممنونم دارچین جون انقد تو این راه شکست خوردم که یه لحظه هم فکرو خیال خوب و مثبت سراغم نمیاد فقط یه معجزه از خدا میخوام خدا دل همه حاجت دارارو شاد کنه به منم رحم کنه

سمرجون دکترت کی بود؟ بار اولت بود انتقال داشتی؟ اینبار بازم پیش همون دکتر میری؟

بار اولم بود دکترم دکتر عارفی بودن . نمیدونم ولی یه ویزیت حتما مام میرم تا ببینم چی میشه