2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
دوستان خوبم هر کس بتونه من رو راهنمایی کنه خیلی خیلی ازتون ممنون میشم و دعاتون میکنم.  منم میخ ...

سیکل آی وی اف رو برات شروع میکنن احتمالا دفعه بود داروهای تحریک تخمک گذاری رو میدن بعدش معمولا سونو میکنن چند بار میری سونو میشی بعد هم میگن فلان تاریخ بیا پانکچر یا همون تخمک کشی میکنن بعد با نظر جنین شناس و دکتر یا جنینات رو فریز میکنن و چند ماه بعد انتقال میدن یا اینکه فرش یا طبیعی انتقال میدن یعنی ۳ تا ۵ روز بعد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.وقت به خیر.کسی بعد از تخمک کشی شکمش آب اورده؟حالت تهوع زیاد،درد ناحیه قفسه سینه...دیشب خیلی ترس ...

سلام عزیزم، من بعد از تخمک کشی شکمم آب آورد، تا می تونی دوغ و سفیده تخم مرغ، گوشت و مرغ کبابی بخور، بخاطر ورم تخمدان کار سنگین نکن و خم و راست نشو، البته من شکمم زیاد آب آورد بیمارستان بستری شدم و آبشو کشیدن، انشاءالله که برای شما نیاز نباشه و با همین رژیم پرپروتیئن خوب شی، چند تا تخمک داشتی؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دارم روانی میشم بتام اومد بیست و سه شده دوبرابر نشده چه خاکی توسرم کنم نکنه خارج رحمیه هرچقد مرکز زن ...

ای وای خیلی خیلی متاسفم ایشالا انتقال بعدیت به خوبی پیش بره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم  من هم همین داروها رو تازه شروع کردم البته هنوز پانکچر نشدم  به جز پردنیزولون ...

دکتر من هم پردنیزولون داده بود برام ، خیلیها مشکل ایمنی ندارن اما میدن بهشون چون التهاب داخل بدن رو کم میکنه درواقع anti inflation هست.کم شدن التهاب هم به لانه گزینی کمک میکنه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستان خوبم هر کس بتونه من رو راهنمایی کنه خیلی خیلی ازتون ممنون میشم و دعاتون میکنم.  منم میخ ...

عزیزم چرا نگرانی

توکلت به خدا باشه

دیگه استارت کار رو که زدی انشالله بهترینا برات پیش میاد

اصلا سخت نیست از ماه بعد که کیستت درمان شد انشالله داروهات شروع میشه تخمک کشی میشی و انشالله کلی جنین خوشگل واست تشکیل میشه بعدشم که انشالله انتقال میدی و همون بار اول مثبتی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
داروهاشون چی بود یادتونه؟ بعد یه سوال دیگه دکتر علیرضایی که میرید اول ماما رزومه میگیره بعد دکتر میب ...

گونال اف و هاش ام جی و واریوپپتیل و انوکسا و...خود دکتر کل حرفامو میشینید.بعدم شماره شو داد گفت سوالی داشتی بپرس

دوستان ممنون از دلگرمیاتون مرکز بمن گفتن داروهامو قطع کنم گفتن رشد بتام خوب نی بعد من گفتم احتمال نداره که دیگه بالابره گفتن بعیده ولی اگه خودت دلت میخواد دو روز دیگه باز آز بده و داروتو ادامه بده. ولی من میگم اگه بعیده دیگه خودمو عذاب ندم با این آمپولا شما نظری دارین کسی تجربه ای نداره مثل من که روز چهارده بتا هفده و روز شانزده بیستو سه

در اندک من تویی فراوان یارب..
دوستان ممنون از دلگرمیاتون مرکز بمن گفتن داروهامو قطع کنم گفتن رشد بتام خوب نی بعد من گفتم احتمال ند ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم واستون .اما دوروزم تحمل کن خدارو چه دیدی شاید بالا رفت.شما فک کنم بچه داشتین درسته؟ 

دوستان ممنون از دلگرمیاتون مرکز بمن گفتن داروهامو قطع کنم گفتن رشد بتام خوب نی بعد من گفتم احتمال ند ...

من تجربه ای ندارم

ولی نظرم رو بخوای میگم صبر کن دو روز دیگه ام

چون شنیدم رشد بتا تو بعضیا خیلی کنده

چون واسه شما کمتر نشده که

بالا رفته ولی کم بالا رفته

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سمر جون من شنیدم بچه دختر بتاش کند میره بالا.اینهمه تحمل کردی دوروزم تحمل کن 

عزیز دلم.. امیدوارم زودی دلت شاد شه..

نمیدونم ولله. به نظر منم این دو روز رو فرصت بده ببین چی میشه

عزیزم چرا نگرانی توکلت به خدا باشه دیگه استارت کار رو که زدی انشالله بهترینا برات پیش میاد اصلا س ...

ان شاءلله عزیزم، مرسی که انرژی میدی😍 ببخشید فقط طبق صحبت شما، میخواستم بپرسم یعنی به جز زایمان، باید دوبار  عمل بشم؟ یکی تخمک کشی، یکی هم انتقال جنین؟ آیا این عمل ها سخته؟ اون داروها و آمپول ها هر روزه ست؟ هر روز باید سونو بشم؟ یه چیزهایی شنیدم ولی دقیق نیست، ان شاءلله هر چی از خدا میخوای بهتون بده و بهترین ها براتون رقم بخوره😍😍😍🌹🌹🌹

سیکل آی وی اف رو برات شروع میکنن احتمالا دفعه بود داروهای تحریک تخمک گذاری رو میدن بعدش معمولا سونو ...

مرسی عزیزم، خدا بهتون خیر بده. ببخشید فقط طبق صحبت شما، میخواستم بپرسم یعنی به جز زایمان، باید دوبار  عمل بشم؟ یکی تخمک کشی، یکی هم انتقال جنین؟ آیا این عمل ها سخته؟ اون داروها و آمپول ها هر روزه ست؟ هر روز باید سونو بشم؟ یه چیزهایی شنیدم ولی دقیق نیست، ان شاءلله هر چی از خدا میخوای بهتون بده و بهترین ها براتون رقم بخوره