2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم بعد از ال دی اول تا سوم پری میری سنوت میکنه وبهت امپولاتو میده که باید بری بازم یه بار دی ...

مرسی عزیزم، خدا بهتون خیر بده، ممنونم و از خدا میخام ان شاءلله بهترین ها سر راهت قرار بگیره.

گونال اف و هاش ام جی و واریوپپتیل و انوکسا و...خود دکتر کل حرفامو میشینید.بعدم شماره شو داد گفت سوال ...

عزیز بعد این داروها همسرتون دوباره آزمایش داد و فهمیدین اوکی شده؟ بعد این داروهارو کدوم دکتر بهشون دادن همون دکتر شما یا اورولوژی؟ 

میدونی من میخوام یه ویزیت مرکز مام برم به غیر دکتر نصر کدوم دکتراش درصد آی وی اف بالاتری دارن؟ شما میدونید؟ دکتر خودم دکتر عارفی هستن دکتر خوب و معروفی هستن ولی متاسفانه خوب برای مریض وقت نمیزارن و بیشتر کارهارو ماماها انجام میدن من دوست دارم مستقیم خود دکتر پروندمو ببینه و راهنمایی کنه و باهام حرف بزنه. ببخشید خیلی سوالام زیاد شد عزیزم خدا نی نی هاتو حفظ کنه برات

در اندک من تویی فراوان یارب..
اصلا نگران نباش عزیزم به من گفتن که داروهایی مثله اوابوسست برایه کیفیت تخمک خوبه ولی پیدا نکردم به ج ...

عزیزم، خداروشکر ، حالا این ها رو دوستان گفتن شما تهیه کردی، یا خود دکترم بهم میده؟

عزیز دلم.. امیدوارم زودی دلت شاد شه.. نمیدونم ولله. به نظر منم این دو روز رو فرصت بده ببین چی میشه

با دکترم تماس گرفتم گفت از نظر ما منفی هست دیگه به چه امیدی داروها امپولای زجر آورشو ادامه بدم😔

سلام دوستم خوبی؟ مرکز مام چطور بود؟ از نظر پروتکل، از نظر اهمیت دادن به بیمار، و... شلوغه خلوته؟؟ بر ...

سلام عزیزم، راستش من که یک بار بیشتر نرفتم، تو اون یک بار خیلی خوب بود همه چیز، نسبت به جاهای دیگه ی تهران بهتر پروتکل های بهداشتی رعایت میکردن، خیلی هم شلوغ نبود اون روز، ارتباطشون هم با بیمار خوب بود

عزیزم منم کیست داشتم دکتریه دوره ال دی داد گفت دوباره بیا سونوتاسیکلت روشروع کنم من رفتم سونو ولی کی ...

مرسی عزییییزم، چقدر خوب، خداروشکر که با وجود کیست اینقد جنین سالم تشکیل شده😍 امیدوار شدم عزیزم ممنونم. ببخشید فقط همون داروهای دکترت رو مصرف کردی یا از توصیه های بچه های تینجا هم استفاده کردی که ماشالله اینقد جنین تشکیل شده؟ خدا بهت خیر بده که وقت گذاشتی برای من

چرامن بتا۵ شد شنبه باید تکرار کنم

ان شاالله شنبه بتات کلیییی رفته باشه بالا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیز دلم.. نمیدونم چی بگم. میفهمم چه حالی داری    

مرسی گلم الهی بحق فاطمه زهرا تو دلیتو خدا برات حفظ کنه قسمتم اینجوری بود منم دیگه راضی ام به رضای خدا هزار مرتبه شکر که خارج رحمی نشد و گفتن نیست همچین بتایی بابت همینم بازم راضی ام . نوبت من هنوز نرسیده ایشالله سری بعد خدا صلاح منم بدونه که مادر بشم