2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045141 بازدید | 684431 پست
قبل انتقال یه دوره LD خوردم، هیدروکسی کلروکین، ماکاویت، فرتیل سی ام، اسید فولیک 5-MTHF، آسپرین، ویتا ...

دارچین جان تبریک می گم

یک سوال 

من هم دکترم طرازی بود اما روز انتقال با یک دکتر دیگه انتقال دادم. منتها بهم نگفت که فرتیل سی ام و ۵mthf  را ادامه بدم یا نه. 

شما با خودش انتقال دادی؟ و الان این دو تا مکمل را مثل قبل داری می خوری؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارچین جان تبریک می گم یک سوال  من هم دکترم طرازی بود اما روز انتقال با یک دکتر دیگه انتقال د ...

ممنونم عزیزم. ایشالله نوبت شما 

اون روز پرستار بهم گفت دکترت چیزی نگفته یعنی داروهات رو ادامه بده. فقط هیدروکسی رو برام از قبل انتقال قطع کرده بود که روز انتقال گفت از یه هفته بعد از انتقال باید مجدد شروع کنم. منم 5-MTHF و فرتیل CM رو ادامه دادم. 

بعد اینکه مثبت شدم رفتم مطب، گفت فرتیل CM قطع، به جاش یه تقویتی مخصوص بارداری داد، و گفت میتونی به جای 5-MTHF فولیک اسید 5 معمولی بخوری، چون شاید داروش راحت پیدا نشه. من گفتم حالا بنویسید که نوشت و همون داروخونه پایین مطبش داشت و دارم ادامه میدم.

ممنونم عزیزم. ایشالله نوبت شما  اون روز پرستار بهم گفت دکترت چیزی نگفته یعنی داروهات رو ادامه ...

ممنون دارچین جان. خیلی لطف کردی عزیزم . پس من هم ادامه بدم به نظر شما؟

ویتامین ای را بعد از انتقال قطع کردی دیگه ؟

ممنون دارچین جان. خیلی لطف کردی عزیزم . پس من هم ادامه بدم به نظر شما؟ ویتامین ای را بعد از انتق ...

بله عزیزم. ویتامین ای رو از آخرین سونو گفته بود بعد انتقال قطع.

به نظرم ادامه بده. اون روز یه خانم دیگه هم بود با یه دکتر دیگه ای، که در مورد فرتیل سی ام دکترش گفت ادامه بده.

عزیز دلم.. امیدوارم زودی دلت شاد شه.. نمیدونم ولله. به نظر منم این دو روز رو فرصت بده ببین چی میشه

اخه چون به جمعه میخوره باید تا شنبه صبر کنم و متاسفانه امپول شکمیم تموم شده به مرکز که گفتم گفت امیدی نی نمیدونم چکار کنم

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم انشاءالله بعد از اینکه ال دی رو تموم کردی دوم یا سوم پریود باید بری دکتر سونوگرافی میشی، بعد د ...

مرسی عزیزم، خدا بهتون خیر بده، ممنونم و از خدا میخام ان شاءلله بهترین ها سر راهت قرار بگیره.