2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءلله عزیزم، مرسی که انرژی میدی😍 ببخشید فقط طبق صحبت شما، میخواستم بپرسم یعنی به جز زایمان، بای ...

عزیزم واسه تخمک کشی از روز دوم سیکل برات داروهای تزریقی شروع میکنن،تزریقشون راحته و دور ناف خودت تزریف میکنی

تا زمانی که تخمکا به اصطلاح برسن و وقت چیدنشون بشه سه بار سونو میشی

بعد میری اتاق عمل 

با یه بیهوشی کوتاه مدت شاید در مجموع نیم ساعت داخل اتاق عمل باشی

عمل که میگیم منظور جراحی با برش از روی شکم مثل سزارین نیست

از راه واژینال خیلی راحت متوجه نمیشی

برا انتقالم اصلا بیهوشی نداره فقط دکتر میاد سریع برات جنینات رو باز از طریق واژینال داخل رحمت میذاره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چرامن بتا۵ شد شنبه باید تکرار کنم

مبارکه عزیزم 

روز چند رفتی به نظرم که میره بابا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چرامن بتا۵ شد شنبه باید تکرار کنم

رنج آزمایشگاهیش که منفیه

اما شاید بره بالا

مرسی عزیزم، خدا بهتون خیر بده. ببخشید فقط طبق صحبت شما، میخواستم بپرسم یعنی به جز زایمان، باید دوبا ...

خواهش میکنم عزیزم 🌹🌹

بله عزیزم غیر از زایمان دوتا عمل هست عمل پانکچر که بیهوش میکنن هیچ چیز متوجه نمی شی بعدم که به هوش میای در حد دل درد پریودی شاید درد داشته باشی عمل انتقال هم که اصلا بیهوشی نداره در حد معاینه که دکتر زنان میکنه هست

آمپول و دارو هم بستگی به دکتر داره که چقدر بده بعضیا هر روز میزنن بعضیا کمتر سونو هم معمولا دو تا سه بار سونو میشی