2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045097 بازدید | 684428 پست
دکتره من چیزی نگفته.الانم بهش دسترسی ندارم  2 روزه ساعته 9 صبح میزنم میشه از این به بعد عصر بزن ...

برای چی میخوای عصر بزنی 

منم هر دو رو بین ساعت ۹ تا ۹ و ربع میزدم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد تخمک هام هم خوب بودن 

اگه برای تزریقشون مشکل داری و باید عوض کنی ساعتش رو تا یکی برات تزریق رو انجام بده یکبار این کارو کن ولی بعد از اون حتما ساعتش رو رعایت کن و دیگه تغییرش نده 

من بار اول ده و نیم صبح زدم چون آمپول پیدا نمیشد هر جا می گشتم و اچ ام جی هم بهم گفته بودن عضلانی بزن و همسرم باید برام میزد از روز بعدش کردم ساعت نه صبح که همسرم هنوز خونه بود ولی دیگه عوض نکردم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم میگه ساعت دارو رو نباید تغییر بدی همون اول هرساعتی زدی باید کامل همون تایم بزنی 

من از دکترم پرسیدم گفت یکبار اشکالی نداره بعدش دیگه سر تایم بزن

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من شهرخودمون یه بار انجام دادم.تو مام اولین بارم بود.خداروشکر اولین انتقالم مثبت شد.مشکل اسپرم داشتی ...

عزیزم پزشکت گی بود تو مام؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انشاالله مثبت بشی چیشدکه با سونو انتقال داد؟؟؟؟ راستی چطور قبول کرد دوتا۵روزه انتقال بده؟؟؟

انشالله

دکتر خودش گفت با سونو خودم ک زنگ زدم آزمایشگاه گفتم دوتا جنین 5روزه 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...