2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
قرص آهن فروفورت گاین بخر. عالیه، دیگه اونو بخوری فولیک اسید نیاز نداری چون داخلش هست 

باشه‌‌عزیزم..مرسی

میگم‌ازفرداشروع‌کنم‌‌..خوبه‌‌تایک‌ماه‌‌‌‌رفع‌میشه

زینبی‌جون‌یه‌سوال

من‌‌بعضی‌اوقات‌‌البته‌ببخشیدا

خیلی‌عذر‌میخام

میرم‌دستشویی‌‌آخرهای‌تمام‌شدن‌ادرار‌یکم‌دردم‌میاد

آزمابش‌ادرار‌براعفونت‌ادرار‌دادم‌امامشکلی‌نبود

اما‌بعضی‌اوقات‌‌‌دارم‌‌..‌سوزش‌هم‌ندارم

به‌نظرت‌چیکارکنم‌..آزمایش‌چی‌بدم‌.؟

اینم‌بگم‌من‌بعداینکه‌انتقالم‌منفی‌شد‌‌‌داروهامو‌قطع‌کردم

پریودشدم‌این‌دردهاهم‌باهام‌‌اومد‌وموند

اولا‌زیادبودالان‌کمترشده‌..اماکامل‌خوب‌نشدم

میترسم‌این‌مسئله‌انتقالمو‌منفی‌کنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بله.از دکترای مشهور تبریزه.اگه برین میلاد برا مشاوره هم پیش ایشون میفرستن.حتی اگه پیشنهاد عمل داد به ...

باشه جانم مرسی خانومی.سعی میکنم ازشون وقت بگیرم .فقط اسم کوچیکشون چیه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زینبی جان امروز منو عمل سرکلاژ کردن با بی حسی اما سوند نذاشتن برام برا دستشویی رفتن مشکلی نیس ث

سلام عزیزم . امیدوارم حالت بهتر شده باشه . تا میتونی استراحت کن . توالت هم فقط فرنگی

عزیزم اگه جنینات پنج روزه بودن پشیمون نشو چون خیلی کم‌پیش میاد بتای ۲ بره بالا من روز ۱۲ و۱۴ و۱۶ ازم ...

ممنون عزیزم ان شالله همه دوستان تا سال آینده با باردار باشن یا بچه هاشون تو بغلشون

خدایا شکرت
بمیرم برات .خیلی ناراحت شدم عزیزم .واقعا ادم میمونه چی بگه .خدا به دلت صبر بده

خدانکنه عزیزم 😢😔

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
انشالله ، اینا داروهای چیه ؟ چرا دکتراا از اول نمیفرستن ازمایش مطمئن بشن😔😢

پرد نیزولون برای ایمنی بدن هست و آنوکسا برای انعقاد خون ،فکر کنم باعث خونرسانی بهتر به جنین میشه ،ولی حتما باید آزمایش بدی تا متوجه بشی نیاز داری یان ،متاسفانه دکترا تا ۳ بار منفی نشی این آزمایشات رو نمینویسن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
امیدوارم زودتر آرامش پیدا کنی عزیزم . همین که مثبت شد نشونه خوبیه برات . آزمایش های تکمیلی رو بده بع ...

ممنون عزیزم🙏🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
چه عجيب كه گفته قطع كن!!! كدوم مركز بودي؟ البته منم بهش گفتم دو شدم گفت مثبت ك نميشه خيلي بعيده اما ...

رویان بودم گفت ۲ روز ۱۴ دیگه منفیه من ۵ روزه انتقال داده بودم

خدایا شکرت
پرد نیزولون برای ایمنی بدن هست و آنوکسا برای انعقاد خون ،فکر کنم باعث خونرسانی بهتر به جنین میشه ،ول ...

شاید یکی جنین نداره زیاد ، چقد بی فکرن😞 

میگما شما که مطب دکتر صالحی میرفتین درمورد دکتر محبوبی اردکان سوال نکردین؟تویه کانالی عضوشدم یکیشون ...

سلام، نه نپرسیدم تا الان. میتونی ب منشیش زنگ بزنی برات از دکتر سوال کنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻