2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
متاسفم عزیزم ،انشالله که دفعه بعد مامانی ،فقط حتما علتش رو بپرس ،اگر لازمه آزمایشات ایمنی انعقادی رو ...

انشالله ، اینا داروهای چیه ؟ چرا دکتراا از اول نمیفرستن ازمایش مطمئن بشن😔😢

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ادریانا جواب ازمایشت اماده نشده؟

۱۱۰ شد😔😢

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلیییی متاسف شدم واقعا 😔😔😔 نگران نباش ایشالا بعدی میمونه برات 

🙏😔😢

متاسفانه هیچی نمیگن جای دولتی میرفتم جنین هام حیف شد .الان هیچ مکملی استفاده نمیکنم .سال 95 دکتر ارو ...

بله.از دکترای مشهور تبریزه.اگه برین میلاد برا مشاوره هم پیش ایشون میفرستن.حتی اگه پیشنهاد عمل داد بهش اعتماد کنید.

خدایا شکرت  
گلم انشاله خدا بهت صبرجمیل بده .....برای ارامشت صلوات میفرستم

مرسی عزیزم😔🙏

ادریاناجون واقعا متاسف شدم. انشالله ب زودی زود مامان میشی😥

انشالله😔🙏

متاسفانه هیچی نمیگن جای دولتی میرفتم جنین هام حیف شد .الان هیچ مکملی استفاده نمیکنم .سال 95 دکتر ارو ...

البته بستگی به شدت واریکوسل داره.اگه شدید نیست به نظر من میشه عمل نکرد و فقط تقویتی استفاده کرد.با دکتر احمدی حتما مشورت کنید که آیا حتما باید عمل کنید یا میشه بدون عمل هم به نتیجه دلخواه رسید.اگر گفت میشه عمل نکنید بهتره که دنبال تقویت باشید.

خدایا شکرت  
🙏😔😢

عزیزم دلم خیلی متاسفم... همش دلم میخواست بیای بگی نتیجه خیلی خوب بوده 😔

همین که دفعه اول مثبت شده یعنی بدنت آماده است. ایشالله دفعه بعد با یه بارداری راحت رو تجربه میکنی تا نی نیت به سلامتی به دنیا بیاد ❤️

چقد بارداری پر استرسه. اگه آدم یه هفته هم نتونه به نتیجه اطمینان کنه😔

@زینبی_بابا    

گلم این عکس داروی ginko هست که گفتم...

https://uupload.ir/files/m0lz_20201130_200451.jpg

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
پایین اومده؟ چند بودش؟

۶۱۷ بود هفته پیش 

عزیزم دلم خیلی متاسفم... همش دلم میخواست بیای بگی نتیجه خیلی خوب بوده 😔 همین که دفعه اول مثبت شده ...

ممنون عزیزم ، واقعاا پروسه پر استرسیه 😔😢 فاصله خوشحالی تا غم یه تاره مووه😔

عه بلاخره سکلاژ شدی؟ دکترتو عوض کردی یا راضیش کردی واسه سرکلاژ؟ مگه سوند نیازه واسه سرکلاژ؟ واسه منم ...

اره عزیزم رفتم سونو واژینال از ۲۹ شده بود ۲۵ دکترم گفت عمل کن.

شما بعد عمل لکه بینی یا دردی نداشتین ؟