2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
زینب جان خوبی؟میگم‌شما که اینهمه از شیردوش استفاده کردی باعث نمیشه شیرت بیشتر بشه و پسرت بعد اون با ...

ببین گلم من پسرم چون روز سوم تولد شیشه دادم دچار سردرگمی در گرفتن سینه شد و بعدش هم به خاطر کمبود اطلاعات خودم و ترس از کرونا نرفتم پوزیشن شیردهی رو چک کنم، و پسرم شاید دو ساعت سینه منو مک میزد ولی سیر نمیشد، چرا؟ چون مکیدنش غلط بود و گرسنه میموند و همون باعث شد هورمون های من بره به سمت پریود شدن و شیرم در حد 10 سی سی در 24 ساعت بشه 

بعدش هم با دارو و کمک انجمن تا 520 سی سی رسید و اینکه من الان دیگه توانش رو ندارم نصف شب بیدار بشم بدوشم، و pco هم هستم، همه دست به دست میده که بعد از قطع قرص شیرم کم بشه الان شده 320 تا، با روزی 8 بار دوشیدن 

و اینکه بدن ها فرق داره، همه به شیردوش ممکنه خوب. پاسخ نده بدنشون و کلی علت های دیگه 

اما شما نا امید نشید اگر بچه مک بزنه هیچ وقت شیر کم نمیشه، حتی اگر شیر دوش روزهای اول زایمان استفاده بشه شدیدا حجم شیر رو بالا میبره 

باز اگر جایی سوال داری بپرس

اگر کنسل بشه آره ،دوباره روز از نو،ولی قراره عصر برم دکتر شهر خودمون فقط دعا کن قبول کنه پرگووریس بن ...

خیلی خوبه. انشالله همه چی جور میشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اصلا نگران نباش. من تو آخرین سونوم بهم گفته بود تخمکهات کمه، اگه شانس بیاری ۴ تا جنین بده بهت. ...

ممنون عزیزم ازامیدواریت اخه سری قبل از5تاتخمک یک جنین تشکیل شد دعاکن اینبارجنینام بیشتربشن توکل به خدا. برات ازته ته دلم خوشحالم که ازاسترس واضطراب وچشم انتظاری بالاخره دراومدی خداروشکر دوست خوبم تبریک میگم. انشالله بسلامتی این دورانوطی کنی. 

برای منم ازته دلت دعاکن. این دومین پانکچرمه

منم اصلا چاق نیستم ۶۵کیلوام دادنش ضرری نداره البته من تو روز ۱۴پری که دارویی مصرف نمیکردم دادم چ ...

من تاحالا استرادیول و انوکسا و اینا نخوردم اما خوب روز ۱۴ هستم امروز فککنم بهش بگم بیوفته ماه بعد 

مرسی عزیزم ایشالا این دفعه نینی بغلی😍😍😍

ببین گلم من پسرم چون روز سوم تولد شیشه دادم دچار سردرگمی در گرفتن سینه شد و بعدش هم به خاطر کمبود اط ...

میخواستم بدونم آیا من اگه از همون اوایل از شیردوش استفاده کنم و به بچه م هم شیشه ندم.آیا ممکنه شیرم زیاد بشه و دیگه به شیردوش احتیاجی نباشه؟یعنی مثلا اوایل استفاده کنم.ولی بعد دیگه سینه هام خودشون با مک زدن بچه خوب شیر تولید کنن.

خدایا شکرت  
ببینید منم اندومتریوز گرید ۴ بودم . خیلی ها بدون عمل جواب گرفتن ولی متاسفانه رو بدن من خیلی تاثیرگذا ...

مرسیییی

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

فدات شم انشاله.دعاکنین این پروسه رو هم به سلامت رد کنم.تازه لک بینی ام تموم شده.واقعا ادم فکر نمیکرد ...

ایشالله میگذرونی عزیزم.ماها که میکرو میکنیم و این قبیل مشکلات رو داریم و بارداریمون زمان بار میشه آدمهای قوی و یا قوی ترمیشیم ناخواسته.من به این چشم به همه اینها نگاه میکنم که شاید باید بزرگ میشدیم و محکم اینا بهانه بود برای رسیدن به قدرت برای روزای سخت زندگی.خدا آب دیده امون کرده.چشم من که تو این مدت چیزهایی رو میبینه که نمیدید و قدر خیلی چیزها رو میدونم که روزی اصلا بهشون فکر نمیکردم .برای شما هم حتما خوب پیش میره و 2تا گلت رو با دل خوش بغل میگیری عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عادیه عزیزم. منم زود تر از موعد پریود شدم . چدن بخاطر پانکچر رحم یکم دستکاری شده زودتر از پوعد پریود ...

اخه الان روز دوممه ولی اصلا یه ذره درد هم ندارم

خونریزیمم خیلی کمه ولی خب تیره نیست مث پریودی روشنه

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

ایشالله میگذرونی عزیزم.ماها که میکرو میکنیم و این قبیل مشکلات رو داریم و بارداریمون زمان بار میشه آد ...

دقیقا آدم قوی ترمیشه و قدر داشته هاشو میدونه.انشاله خدا به هممون رحم کنه.واقعا سختی کشیدیم

سلام مامان ماهک جون. شما خوبی؟ نی نی و دخملی خوبن؟ آره واقعا عذاب آوره       مال ...

قوریونت مام خوبیم اره حتمااا برو ساده نگیرش 

ایشاالا چیز خاصی نیست عزیزممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود