2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
نه گلم منم تا سونو ان تی مطابقت داشت بعدش یواش یواش جلو رفت، نزدیک زایمان دو هفته جلوتر بود عزیزم ب ...

ممنون زینبی جون😙 دکتر سونو و دکتر خودم که میگن خوبه دیگه توکل به خدا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره یکی بود ببین تا ۱هفتم شنیدم طبیعیه نرمال شوه بود آب دور بچه؟

ممنون عزیزم، این سونو رو شهر خودمون رفتم اینم کارش خیلی خوبه، سونو قبلی فقط عمق پاکه بود ولی این afl زده بود که 98 بود دکتر سونو گفت زیر 80 خطرناکه برای تو خوبه ولی مایعاتم باید بخوری همچنان

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم سری دومم ک خراش دادم هنوز انتقال ندادم همش میترسم کنسل بشه دوباره اماچاره چیه خواهر مجبوریم را ...

انشاالله برای هردومون به شادی باشه آخرش

مرسی عزیزم بابت راهنماییت

گفتم یه دیکلوفناک تو خونه بزنم

یکی هم که خودشون تو مطب میدن

کاش دکترم برامنم بنویسه چون من آخرین شانسمه همین دوتاجنین و دارم

نمیدونم با مصرف استرادیول میتونی این سونو روبدی یا نه

چون همراهش یا آنوکسا مصرف میکنی یا هپارین

حالا بازم گفتنش ضرر نداره

کی باید دوباره بری سونو بشی که تاریخ انتقال بده بهت

من توسونوی داپلر روز ۱۴پری بودم

آندومترم شده بود۱۱ونیم

سلام عزیزم خوبی؟ ببین به دکترت گفتی خواخر شوهر من و دختر عموم ماهه آخر البته اینطوری شدن که بیشتر بر ...

سلام مامان ماهک جون. شما خوبی؟ نی نی و دخملی خوبن؟ آره واقعا عذاب آوره     

مال من خیلی زود پیش اومد، ماه پنجم!!! نه نرفتم هنوز، شنبه دکتر بودم که حالم خوب بود!! حالا میخوام برم آزمایشای کبد رو بدم، ایشالا کلستاز کبدی نباشه برم پیشش. هرچند میدونم درمانی هم نداره!! فقط آرزو میکنم کلستاز نباشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دو هفته آخر بارداری به ۱۳ نیم تا ۱۳ رو هشت رسیده بود و قبلش نرمال بود، دکترم باید احتمال زایمان پرخط ...

عزیزم قدم گل دخترت مبارک خداروشکر که هر دوتون صحیح و سالمین. گلم شما به جز فشار خون علائم دیگه ای هم داشتین؟

عزیزم شما آندومتریوز داری؟ آندومتر رحمت چنده؟

والا تا حالا دکترا حرفی نزدن

فقط دکتر کلانتری گفت چون اندومترت خوبه وتیپ Aهست حتما مشکل تو خونرسانی هستش که انتقالات منفی میشه

که تا داپلر دادم دیدم بله دکتر درست حدس زده بود حالا گفت پنتوکسی فیلین رو روزی یکی بخور

ویتامین ای ود۳ تا پری شدی روز اول بیا

وای بوپو جون اگه بدونی چی میکشم؟ فکر کن من سرمایی، یکسره زیر دوش آب خنک بعدم میام بیرون در حال لرزید ...

عزیزم شما داروی جدید استفاده نکردی؟ اخه من چند هفته پیش سفکسیم خوردم به خاطر عفونت ادراری انچنان کهیر زدم که واقعا اگه ادامه پیدا میکرد تا الان نمیتونستم تحمل کنم بعد حدس زدم به خاطره سفکسیمه دکتر عوض کرد سفالکسین داد بعد چند روز کهیرم از بین رفت. یعنی در حدی کهیر میزدم که شبا تا صبح خواهرم بیدار میموند تنمو میخواروند و پک یخ رو کله بدنم میذاشت

والا تا حالا دکترا حرفی نزدن فقط دکتر کلانتری گفت چون اندومترت خوبه وتیپ Aهست حتما مشکل تو خونرسانی ...

عزیزم سونو واژینال داپلر دادین؟ پیشه دکتر بیغمیان؟ یعنی با همون سونو تشخیص دادن خون رسانی ضعیفه؟

خانومای اصفهانی من انتقالم پیش دکتر کلانتری بود الان خیلی مونده تا زایمان ولی میخوام بدونم زایمانای دکتر کلانتری خوبه ؟ کسی اگه اطلاعاتی داره راهنماییم کنه

چون ۲تاانتقال دادید پرسیدم. بتاتون مشکوک نیست؟

نمیدونممم 🤔

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه ها من هم سمت چپ رحمم درد میکنه هم سمت راست رحمم ، ممکنه دوقلو باشه ؟ دیشب سمت چپ درد میکرد ، الان سمت راست درد میکنه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
این چه حرفیه هنوز که چیزی مشخص نیست الان استراحت کن و به خودت آرامش بده نزار احتمالات باقیمانده ا ...

ممنونم عزیزم.تمام سعیمو دارم میکنم ک حالم بهتربشه. توروخدادعام کنید خداب دلم صبربده ازدست آدمایی که اطرافمو پرکردندو اصلا شرایط روحی وجسمی ادم ودرک نمیکنندو توحساسترین شرایط زهرشون و میریزن😭😔