2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان میشه خواهش میکنم جوابم و بدید من دیروز روز ۷ پری بود رفتم سونو استرادیولو از امروز شروع کردم ولی همش لکه بینی دارم چکار کنم یعنی انتقالم این ماه کنسل میشه؟ هفته دیگه چهارشنبه باید برم سونو که بگن کی انتقاله تو رو خدا یکی جوابم و بده دارم از غصه میمیرم🥺😭

آره عزییزم، مثبت شدممم. مثبت شدممممم ایشالله به زودی خبر بارداری شماا     میخواستم منشنت ...

عزیزم چه خبر خوبی  تبریک میگم گلم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آمپولات‌‌خودت‌بزن خیلی‌راحته میشه‌بپرسم‌چرالوله‌هاتون‌بستس من‌دوسال‌پیش‌عکس‌انداختم‌بسته‌بودامابا ...

دلیلش رو نمیدونم عکس انداختنی  دکتر رادیولوژی خیلی تلاش کرد خیلی هم درد کشیدم اما گفت یکیش یکم باز شد اون یکی باز نشد دلیلش رو نمیدونم

بچه ها من دکترم مرکز استانه عمل کردم چهارشنبه هفته قبل درد دارم گفت بیا مطب معاینه ات کنم با این محد ...

از مرکز بهداشت یه نامه بگیر فردا اول وقت برو فرمانداری مهر میکنه برات بعد با خیال راحت برو

عزیزم فکر نکنم ربطی به استراحت داشته باشه. من اوایل که کلاس آنلاین داشتم و چون عادت دارم موقع توضیح ...

خداروشکر که مثبت شدید ان شاءالله که صحیح و سالم هم بغل بگیری نی نی گلتو.

من از روزی که اومدم همینطور درحال کار و تلاشو کوشش بودم چون همسرم ناهار هم میاد خونه مجبور بودم همش سرپا باشم بیارم و ببرم حتی یه لیوان هم نشست یا برنداشت چون مثبت شدم بعدش افتادم به لک میگم شاید استراحت یکم میکردم بهتر بود البته تا خدا نخواد نمیشه اینو واقعا بهش رسیدم ولی برای دل خودمون دوست داریم هرکار کنیم که مامان بشیم.

خدایا شکرت
عزیزم چشم حتما 😍 😍 😍  شما هم دعا کن بتونم باز شیر بدوشم، دارومو قطع کردم با مشورت دکتر، گفت ...

زینب جان رازیانه رو نیمه کوب کن یه قاشق غذاخوری توی دولیوان آب بریز و ده دقیقه بجوشون روزی دو سه بار بخور شیرت زیاد میشه

لیانا جون چیزی نمونده روی ماه گل دخترت رو ببینی. از طرف من دست کوچولوی نازش رو ببوس که باعث خوشحالی ...

سلام لی لای عزیزم ❤️ قربونت بشم ممنوووووون عزیز دلم 

ممنووون از محبتت💓

انشاالله به موقع و سالم پسر نازت رو بغل کنی گلم 💙🐣💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره عزییزم، مثبت شدممم. مثبت شدممممم ایشالله به زودی خبر بارداری شماا     میخواستم منشنت ...

تبریک میگم دارچین جون ایشالا بارداری راحتی داشته باشی بچتو صحیح و سالم بغل کنی .تونستی مارو هم دعا کن 

دوستان کیا بعد پانکچر همون ماه مریودشون چند روز جلو افتاد ؟ من الان ۸ روز مونده به پریودم دوسه لک خ ...

عادیه عزیزم. منم زود تر از موعد پریود شدم . چدن بخاطر پانکچر رحم یکم دستکاری شده زودتر از پوعد پریود میشیم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام ببخشید ازمایش اسپرم رادکتر گفت همینجاتوشهرک هم میتونید انجام بدین نمیدونم ملل گفت یا نوبل که تو ...

عزیزم اگه اصفهانی آزمایشگاه نوبل داره فک کنم تو حکیم نظامی 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️