2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
اووابوست مثتوایلاقدام مصرف میکردم که هنوز نمیدونستم مشکل شوهرم در چه حده دی اف ای شوهرم ۹ ماه پیش ۳ ...

خداروشکر. با چ دارویی دی اف آی پایین اومد؟ سبک زندگیتونم تغییر دادید و رژیم غذایی برای بهبود اسپرم رو رعایت کردید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر. با چ دارویی دی اف آی پایین اومد؟ سبک زندگیتونم تغییر دادید و رژیم غذایی برای بهبود اسپرم ر ...

شوهرم یکسال هست که دارو میخوره 

اون ۶ ماه قبل میکرو هم پروفرتیل ، ویتامین سی ، کتوتیفن ، کلومیفن میخورد

ورزش میکرد 

سبک زندگی هم تقریبا مثل قبل بود 

خدایا شکرت چقدر خوش خبری😍😍😍😍😍 عزیزم میگی این مدت چکار کردی؟ استراحت یا فعالیت؟ انتقال چندمت ...

ممنون عزیزدلم 

اره استراحت کردم سه روز اول بیشتر 

بقیه روزا بلند شدم 

انتقال اولم

نه متاسفانه الا باردار نشدم چون شوهرم ضعیف بود 

@زینبی_بابا     سلام خانمی عزیزم من امروز سونوی داپلر دادم ودکتر کلانتری وقتی دی ...

سلام چطوری مام‌جان؟؟ 

من دیروز هیسترو‌شدم و‌خراش دکترم راضی نشد دوباره پانکچر کنم گفتهمین دوتا جنینا که مونده انتقال میدیم

ببین از کجا میفهمن خونرسانی کمه فقط با داپلر؟؟ شاید منم اینجوریم

بچهای اصفهان من بین دکتر کلانتری و فشارکی موندم  کدوم بهتره؟

خوب معلومه دکتر کلانتری حرف اولو میزنه توی تشخیص

اما خوب نوبتاش طولانیه وسخت نوبت میدن

ولی خوب فشارکی هم مثبتیاش زیادن

من پیش دوتاییشون میرم🥰

سلام چطوری مام‌جان؟؟  من دیروز هیسترو‌شدم و‌خراش دکترم راضی نشد دوباره پانکچر کنم گفتهمین دوتا ...

اره خوب کاری کردی انشاالله با همین دوتا نتیجه میگیری عزیزم

بله با داپلر مشخص میشه

سلام دوستای گلم  امیدوارم حال همگی خوب باشه😘 انشاالله من شنبه زایمان میکنم از همتون میخوام وا ...

ان شاالله که به سلامتی دختره نازت رو بغل میکنی و همه اون روزای سخت را فراموش میکنی عزیزم وقت زایمانت برای منم دعا کن  ممنونم

مبارکه گلی جون

مرسی عزیزم😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اره خوب کاری کردی انشاالله با همین دوتا نتیجه میگیری عزیزم بله با داپلر مشخص میشه

کاش منم انجام بدم خیالم راحت شه! اما چاق نیستم اصلا مهمه به نظرت؟؟ دیروزم هیستروم همه چی گفت نرمال و خوب

بی بی چک منم مثبت شد  روز ۱۲ انتقال

مبارکهههههههه😍😍😍😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍