2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من از طریق هیستروسکپی پولیپ برداشتم..اصصصلا نه درد داشت و نه عوارض و نه دوره ی نقاهت.. هیییچ کس هم ...

کی برداشتی برنگشت دیگه ؟ برا من بعد یه سال برگشته 

حتی ممکنه موقع انتقال بوده باشه ولی کوچیک بوده تو سونو دیده نشده 

خیلی ناراحتم بابتش

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدای بزرگ و مهربون پشت و پناهتون باشه. خیر پیش عزیزم. 

سلام عزیزم خوبی میگم شما تو بارداری چه داروهایی استفاده میکنین؟ ببخشید شما بودین هموزیگوت بودین ؟ آنوکساپارین چه واحدی استفاده میکنین ۴۰۰۰ یا ۶۰۰۰

ممنونم عزیزم انشاا...شما هم به ارزوت برسی،من ازروزسه تا روزهشت سینال اف ومنوتروپین استفاده کردم ازهر ...

من از 25 تخمک، 8 جنین شد. علتشم بهت گفتم وضعیت بد اسپرم بود. وگرنه این تعداد تخمک عالیه. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم خوبی میگم شما تو بارداری چه داروهایی استفاده میکنین؟ ببخشید شما بودین هموزیگوت بودین ؟ آن ...

سلام

آنوکسا ۴۰۰۰ عزیزم. داروهای مکمل و تیرویید مصرف میکنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه گلم خاطرت جمع، جزء پروتکل درمانی هست تا وقتی پریود شدی و تا وقتی بری سونو بدی با همین دوز ادامه ب ...

مرسی گلم ،امروز با مرکز تماس میگیرم بهشون میگم که روز ۶ خیلی دیر میشه ،اگر تونستم خودم رو برسونم که ادامه میدم اگرنه میزارم ماه دیگه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...