2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نوشتس AیاB رو ب رو ضخامت آندومترت نوشتس  من ماه پیش سیکلم بخاطر همین تیپ آندومترم کنسل شد  ...

فقط ۹ سه خطی نوشته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله شما با خبرهای خوووب  و مامان شدن بیاید🙏🙏🙏

انشالله دعا کنید 🙏🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
انتقال دارید؟ 

نه من مهر انتقال دادم منفی شد حالا پریود بعدی دوباره میرم تو سیکل

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی میگم عارفی برای پرولاکتین دارویی نداد؟ مثلا کابرگولین یا داستینکس؟

والا بعد انتقال به من گفتن قرص پرولاکتین باید قطع بشه 

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم من ۷روز روزی دوتا واژیفم و ۲تا استرادیول و یک روز در میان آمپول واریوپپتیل میگرفتم امروز ...

منم روز ۸پری سونو شدم و۵ونیم بود ضخامتم ودکترم گفت خیلی خوبه

خداروشکرررر💖💖💖💖💖💖 فکر نکنم من انقدر ایمانم‌قوی باشه ک بار سوم هم برم 😔 دعا کنید بار دوم دیگه ...

من الان ۴۰ سالمه...حدودا از سال ۹۷ درگیر درمانم...

توکل کن به خدا..

تو این مسیر باید قوی باشی و صبور...

آره واقعا عزیزم پانکچر چقدر طول میکشه؟ به من گفتن ۶ونیم صبح اونجا باشم. همسرم ساعت ده باید بره جایی ...

والا روز پانکچر ما هفت اونجا بودیم ولی ده و نیم تازه بردن تو و فکر کنم یازده نیم کارمو انجام دادن حدودا دوساعتم اونجا بودیم تا کامل هوشیاری بدست بیاد حالا نمیدونم برای من انقد طول کشید بعید میدونم تا ده کارتون تموم بشه گلم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
والا روز پانکچر ما هفت اونجا بودیم ولی ده و نیم تازه بردن تو و فکر کنم یازده نیم کارمو انجام دادن حد ...

مرسی که گفتی پس باید کنسل کنه کارشو همسرم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈