2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من یه سوال تخصصی دارم

من کیست اندومتریوز دارم اونم ۶ سانت

از درد شدید رفتم پیش دکترم

پیش همین دکترم وقتی مجرد بودم عمل لاپاراسکوپی کردم

بعدش عود کرد

یک سال تو اقدام بودم

رفتم پیشش گفتم میشه عمل کنی گفت اگه عمل بشی یا ذخیره تخمدانت کلا میره یا کیفیتشون میاد پایین

قبلش برو فریز کن و بعد بیا

حالا من تازه اولین دورمو رفتم و ۷ تا جنین فریز کردم

با دکتر جنین شناس مشورت کردم گفتم ممکنه مث خیلیای دیگه کلا انتقالام منفی بشه پس نمیخوام  تا زمان انتقال این وسط برم لاپاراسکوپی چون خدایی نکرده دیگه شاید تخمک نداشته باشم

گفت به نظر من یه ماه دیگه بیا دوباره سیکل جدید شروع کن و دوباره یه تعداد دیگه جنین فریز کن

بعد تعداد که زیاد شد برو لاپاراسکوپی

من گفتم میشه کلا لاپاراسکوپی نشم

دوماه دیگه بیام انتقال اگه مثبت شد که الحمدلله

اگه نشد تا تهش پیش برم هرچه قدر منفی شد حالا دوباره سیکل شروع کنم

گفت چرا اینم میشه

ولی خب میگم قطعا تواین فاصله که هی بخوام انتقال بدم و خدایی نکرده منفی بشه کیستم بزرگ میشه

الان درد دارم

البته بگماااا این نظر دکتر جنین شناس بود

حالا میخوام دوباره با دکتر خودم صحبت کنم و تعدادو بهش بگم

یه بارم با دکتر نازاییم صحبت کنم ببینم چه کنم

گفتم شاید بقیه تجربه یا اطلاعاتی داشته باشن

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

چرا به من هیچی ندادن نامردا... 

🤔🤔 فولیک اسید هم نداده؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
آخه توی نی نی سایت خیلی ها رو دیدم بیبی چکشون هاله انداخته و بعد بتا شون پایین بوده

🤐😐 نه توروخدااا برای منم هاله انداخته

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ایشالله که هردومون باردار باشیم

ایشالااا