2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم منم فردا آزمایش دارم.انشالله هر دومون خوش خبر باشیم. انشالله🤲

ایشالا شما هم با خبر خوش میای اینجااا 🙏🙏😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اهان باشه عزیزدلم ممنون. راستی نگفتی رفتی سلفری؟ کی میادجوابش؟ 

خواهش میکنم.

چرا گلم.اولش گفتم.رفتم.تو قبضی که بهم دادن نوشته ۱۲ آذر.با دل مهربونت برا منم دعا کن.  

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ببخشیدمیگم برا ای وی اف بایدچندروزقبل ازپانکچرنزدیکی نداشته باشیم یا ربطی نداره؟

عزیزم از آخرین تخلیه اسپرم باید بین ۳ الی ۵ رو بگذره....... 

کمتر باشه هم خوب نیست بیشترم باشه توصیه نمیشه..... 

حالا تخلیه اسپرم باید حتما تو این بازه باشه حالا از چه طریقی به خودتون و شرایطتون برمیگرده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون امپول هپارین رو نمیشه به با سن زد؟ به خدا دیگه شکمم جا نداره😭😭 رو بازو و ران هم خیییلی در ...

نه عزیزم به باسسن فکر نکنم بشه....

باز دوستانی که کارشون تو حیطه درمانه شاید بهتر بتونن کمک کنن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تهوع عوارض پانکچر یه سر برو بیمارستان اگه هنوز بهتر نشدی 

منون الان بهتر شدم

اگه سراغم اومد دوباره اونوقت میرم بیمارستان حتما

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

اره مصرف میکنمم هر روز ، شیاف و امپول پروژسترون ، فولیک اسید و ویتامین د۳

ویتامین د3 رو هر روز میخوری؟ دوزش چنده؟ مگه ویتامین د3 شما چند بود که ویتامین میخوری؟ 

یه صلوات مهمونم کنید
۴ هفته

مرسی عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام.من بیبی چکم روز 5 انتقال و روز 7و8و9 خیلی کمرنگ و هاله شد.به نظرتون امیدی هست؟

قطعااا😍

ویتامین د3 رو هر روز میخوری؟ دوزش چنده؟ مگه ویتامین د3 شما چند بود که ویتامین میخوری؟ 

اره عزیزم از این روزانه هاست ، ۱۰۰۰ فک کنم ... ویتامینم اوکی بود ولی بخاطر اینکه جای جنین و محکم میکنه میدن