2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست

@ماهنده    

دوستم بیا اینجا هرسوالی هم داری بچه ها جواب میدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره عزیزم

سلام عزیزم خوبی؟شما مورفولوژی و تحرک  صفر بود درسته؟

با چندمین انتقال باردار شدید؟

@ماهنده    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین شماداروتو مصرف کنوبرو فوقش جلوتووگرفتن میگی دارم دارومصرف میکنم از مرکزمون خبر بگیرید نهایتش جر ...

آره دیگه ما هم گفتیم نهایت جریمه میکنن،با اتوبوس هم میشه رفت،ولی خب رفت واومد تو تهران مکافات میشه اونوقت

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
بعید بدونم بشه دارو خورد. منم نفخ خیلی اذیتم میکنه اما سعی میکنم باهاش کنار بیام و کمتر غذاهای نفاخ ...

سلام گلم خوبی? خیلی التماس دعا بانی نی ات ماروهم دعاکن دوشنبه رفتم همه چی اوکی باشه

مرسی دوست نازنینم❤️

فدات شم عزیزم شما رو زیر پست دلارام جون تگ ‌ردم 

ایشالا که هموزیگوت نیستی عزیزم 

من تا حالا اسمشم نشنیدم فک کنم اگه مریضی داشته باشه خود دکتر بهش گوشزد میکنه این موردو درسته‌؟ بمن چیزی نگفتن اصلا من فقط میدونم یدونه از سی دی مارکرهام بالا بوده تو آز ایمنی چیز دیگه ای دکترا بهم نگفتن حالا اینو شما گفتید نگران شدم گفتم چی هست اصلا که من نشنیدم و دکترا چیزی راجع بهش بهم نگفتن. در هر صورت انشالله مشکلت برطرف شه با همون امپولا گلم. این هموزیگوت به چه نام اختصاری تو آز ایمنی اومده میشه بگی ؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
اهوازی ها  کدوم مرکز جنین شناسش خوبه؟ همه مراکزو پرسیدم جهاد و امام خیلی مناسب در میاد  ...

زکریا که تعطیل شده ،میگن جنین شناس مهزیار خوبه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره عزیزم

سلام خانومی. من شرایط شوهرم مورفو و تحرک صفر هست. سارادلارام عزیز منو به این تاپیک دعوت کرده. خیلی ناراحت و افسرده ام. دکترا همش میگن جنین اهدایی. اسپرم اهدایی. گفتن احتمال موفقیتمون در میکرو چیزی شبیه معجزه است. شما چند بار میکرو کردین؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
منم ازاینهادارم یکم متفاوته فرق داره یعنی?? 

ترکیباتش فرق داره ،این کیوتن و الکارنتین هست ولی اونی که دوستمون گذاشت ترکیباتش کیوتن و ویتامین ای و ویتامین آ هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
روز چندمی امپول میزنی چی زدی زخیرت چنده کجا میری

روز ۱۲ . اچ ام جی و پرگوریس. ذخیره ۱.۷ . دکتر عارفی

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈