2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
انگاریکی روزاول رفتم یکیشم برای روز10هست. میگم اخه چرا واسه دو روز امپول ندادن؟؟ فقط8ام امپول دارم. ...

عزیزم‌به‌مرکزتون‌تماس‌بگیر‌وشرایط‌بگو

به‌نظرمن‌شنبه‌برو‌پیش‌دکترت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. آره منم تماس گرفتم،همینو گفتن،بهشون گفتم شما مرکز درمانی هستید مثلا،ما اینهمه دارو مصرف ...

ببین شماداروتو مصرف کنوبرو فوقش جلوتووگرفتن میگی دارم دارومصرف میکنم از مرکزمون خبر بگیرید نهایتش جریمه براتون میزنن. بنظرم سخت هم بگیرن پلیس برای بیماران مراکز درمانی سخت نمیگیره

یا رب العالمین
مهربون‌جون‌چطوری‌عزیزم خوبی؟؟ سرماخوردگیت‌بهترشد؟ آره‌عزیزم‌براپانچر‌بایدآزمایش‌کورنا‌بدید‌باهمسر ...

سلام عزیزم خوبی? اره شکرخدا خوبم خودم ولی دیگه جایی نمیرم. وای تااین جواب ازمایش کرونابیادکه دق مرگ میشه ادم. 

انگارسرماخورده بودم ولی همچنان دارم چرک خشک کن میخورم

خودش هروقت بدونه مناسبه پانکچر میکنه اخه همشون هم یه سایز نیستن میگن زیادی بزرگ هم بشن بدرد نمیخورن

اهان درسته من اینو نمی دونستم زیادی بزرگم بده. بنظرت دوبارپانکچر چطوره؟ فقط هزینه اش یکم زیاده

عزیزم‌به‌مرکزتون‌تماس‌بگیر‌وشرایط‌بگو به‌نظرمن‌شنبه‌برو‌پیش‌دکترت

اخه دیگه نیستن همون شنبه بازمیکنن منم راهم دوره ریسک چی کنم؟ همون دوشنبه برم ببینم چی میشه. 

میخوام بازشررع کنم صلوات وتوسل به ائمه استرسم روکم میکنه

اهان درسته من اینو نمی دونستم زیادی بزرگم بده. بنظرت دوبارپانکچر چطوره؟ فقط هزینه اش یکم زیاده

اخه اونکه فکرنکنم بدرد همه بخوره براکساییه که فولی هاشون یسری هاش ریزن دیرتر رشد میکنن شما انشالله باهمون یبار کلی تخمک خوب داری

یا رب العالمین
سلام مهربون جون.مامانت چشونه؟

سلام عزیزم نئجه سن؟ 😁😁😁😍😍😍

مادرم اندو متریوزشدیدشده بایدرحمشوبردارن وبعدبفرستن پاتولوژی, طفلک منتظرای وی اف منه بعدبره عمل. خیلی ناراحتم واسش بیشترازخودم

اخه اونکه فکرنکنم بدرد همه بخوره براکساییه که فولی هاشون یسری هاش ریزن دیرتر رشد میکنن شما انشالله ب ...

وای ایشالله همون باراول کلی تخمک دربیاد. وای میشینم همینجوری الکی ازخودم تزمیدم ها, یکبارمیگم چسب جنین یکبار پی ار پی و.... 

شوهرم الیگو اسپرمی شدید بود. تعداد ۳ میلیون بود با تحرک و مورفوی صفر .اونجا گفتن واریکوسل عمل کنه شا ...

شمایزد نرفتین؟چون نزدیک تره میگم.یزد را تعریفشو زیاد شنیدم نمیدونم بهتراز مرکز اصفهان هست یانه میگم اگه نشد برم یزد هم نزدیک تره برامون هم شهرکوچیکه راحت تره هزینه ش هم کمتر از تهران میشه

یا رب العالمین
لاپرا که من کردم.....  یعنی پانکچر و لاپرا با همه یا لاپرا و انتقال با همه؟

دفعه قبل گفت پانکچر و لاپاراسوپی با هم ولی دیروز گفت جدا جدا پانکچر میکنن دوباره باید برم لاپراسکوپی بعد دوماه انتقال برم

راستی عزیزم شما دارو  های مونده ای وی اف چکار کردی ؟؟

من یه بسته کامل سینال اضافه مونده چکارشکنم حیفم میاد کلی پول دادم ولی استفاده نشده خراب میشه خودمم فک نکنم استفاده کنم 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
وای ایشالله همون باراول کلی تخمک دربیاد. وای میشینم همینجوری الکی ازخودم تزمیدم ها, یکبارمیگم چسب جن ...

شما ایندفعه رفتی دیگه باید بمونی نهایت تایپسهچهار روز بعدش پانکچرت هست اگه انتقال هم فرش باشه چندروز بعدش

یا رب العالمین

سلام دوستان

من رفتم پیش کلانتریروز۸ پری سونو شدم نظرش این بود که ۱۲ سیکلم هم برم سونو کنه واگر همه چی اوکی بود یه انتقال هم تو سیکل طبیعی داشته باشم.حالا سوالم اینه آیا کسی تو سیکل طبیعی انتقال داده؟؟؟؟

نتیجه اش چی بوده،؟؟؟