2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام دوستان برای نفخ شدید چه دارویی میشه خورد ؟  @تورک_آنا     @زینبی_بابا &nb ...

بعید بدونم بشه دارو خورد. منم نفخ خیلی اذیتم میکنه اما سعی میکنم باهاش کنار بیام و کمتر غذاهای نفاخ بخورم

البته فکر کنم دکتر زن داداشم بهش دایمیتیکون داده بود ولی حتما از دکترت بپرس. سرخود دارو نخوریا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم الهی میفهمم خیلی سخته واقعا ماها خیلی سختی میکشیم این امپولا واقعا سخته ولی بخدا توکل کن ایش ...

ممنونم عزیزم انشااله هممون نتیجه بگیریم. به جز اینجا جایی هم نداریم درد دل کنیم. از حالت بی حسی دراومدم فعلا دارم ابغوره میگیرم. 😭

اره دیگه چاره چیه نبایدبیرون برم دیگه.  ولی انقدردلم میخوادبرم کلی شیرینی بخرم بیارم. نوقا قرا ...

حالا یه مدت بی خیال شیرینی بشو 😊

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
هر دوتاش عزیزم اگه سقط داشتی برای شما هم حتما نوشته گلم باز میخای آزمایشایی ک عارفی برات نوشته رو بف ...

من دفترچه هام صدبار عوض شده گلم اون قبلیا که توش ازمایشام بود دم دست نی بالای کمدامه که نمیتونم بیارمشون زمانی که رفتم پیش عارفی قبلش پیش دکتر دیگه ای بودم اون برام ازمایشارو نوشته بود عارفی برام ننوشت عارفی هم همونارو قبول کرد و دیگه ننوشت برام.

در اندک من تویی فراوان یارب..
هر دوتاش عزیزم اگه سقط داشتی برای شما هم حتما نوشته گلم باز میخای آزمایشایی ک عارفی برات نوشته رو بف ...

راستی شما امروز بسلامتی انتقال دادی؟ ایشالله مثبتی

در اندک من تویی فراوان یارب..
دعاکن عزیزم واسم اینبارهمه چی خوب پیش بره. وقتی فکرمیکنم مغزم دیگه میخوادمنفجزشه ازبس کلی فکرکردم.&n ...

حتما‌عزیزم

همه‌چیو‌بسپاردست‌خدا

چون‌واقعا‌بایداون‌بالایی‌بخاد

توتلاش‌توکردی‌ومیکنی

توکل‌برخدا‌کن

استرس‌ازخودت‌دور‌کن

استرس‌برات‌خوب‌نیس‌‌‌دخترخوب

مطمعن‌باش‌‌این‌سری‌همه‌چی‌عالیه

انرژی‌مثبت‌براخودت‌بفرست

بگوخدایااا‌من‌میدونم‌این‌سری‌دست‌پربرمی‌گردم

توکریمی‌. تورحیمی‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

@زینبی_بابا   سلام عزیزم من امروز یه کلیپ برای تزریق عضلانی دیدم که تو رون پا تزریق میکرد میگم آمپول پروژسترون رو میشه رون پا تزریق کنیم ؟ و دیگه اینکه در تزریق عضلانی سوزن رو تا ته فرو کنیم یا کمی فرو کنیم کافیه ؟ 

من دکتر احمدی بود  با سونو انتقال داد برام  تو رحمم دیدمشون ، دوتا نقطه سفید  البت ...

منم دیدمشون😊

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
حتما‌عزیزم همه‌چیو‌بسپاردست‌خدا چون‌واقعا‌بایداون‌بالایی‌بخاد توتلاش‌توکردی‌ومیکنی توکل‌برخدا‌کن ...

اره راست میگی فقط ازخود خدا بخوایم انشالله دست پربرگردونه قربون خدابرم از رگ گردن نزدیکتره ومیدونه چه حالی هستیم. 

ممنون عزیزم تلنگرخوبی بودواسم

اهوازی ها 

کدوم مرکز جنین شناسش خوبه؟

همه مراکزو پرسیدم جهاد و امام خیلی مناسب در میاد 

نظرتون دربارشون چیه؟

امام از همه ارزون تر بود بعدش جهاد بعد اریا بعد مهزیار ک از همه گرون تره

لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین