2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
بچه ها من الان اومدم پرگوریس بزنم میپرسن دو تا آب با دو پودر باشه یا دو پودر با یک آب. کسی بهم نگفت ...

عزیزم برای من دو پودر و یه آب بود ،فکر کنم برای همه همینطور باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
@تورک_آنا     آنا جان من دکترم برای روز بیست وسوم سیکل نوبت خراش بهم داده البته بدون ب ...

عزیزم من با هیسترو خراش دادم ماندگاریش بیشتره اما مطبم تا جایی که میدونم حداقل یه ماه ماندگاری داره..... 

روزشو دقیق نمیدونم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جان شما می دونی اینو؟ بچه ها من الان اومدم پرگوریس بزنم میپرسن دو تا آب با دو پودر باشه یا د ...

عزیزم معمولا دوتا پودر هست با یک آب. که دوبار سوراخ نشی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خیلی عالیه، ببین بدنها متفاوته  خیلی خیلی زیاد دیدم با دوفاستون هم پریود شون منظم نبوده نگران ...

آره عزیزم حاملگی خودش به عنوان یه درمانه.... 

توکل به خدا..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دیشب زد وسط سنگممم (بخاطر پروژسترون پشتم سنگ شده) 😢😁😂 یعنی گریممم گرفتاااااا ، بنده خدااا نمیدونه ...

من یه عالمه سرسوزن عمیق عضلانی دارم. اگه خواستی بفرستم برات. فقط نمیدونم اینام تاریخ انقضاشون مهمه یا نه

@تورک_آنا   ممنون میشم راهنماییم کنی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم سر این سرنگ انسولین ها میخوره به سرنگ معمولی؟ آخه خیلی کوچیکه برای من. اصلا بیرون هم نمیاد سرش ...

عزیزم پیچی باشن هم در میان هم میتونی بزنی سر سرنگ بزرگتر به شرطی که پیچی باشه..... 

با سر سرنگ انسولین که نمیشه کشید دارو رو.... 

تازه وقتی با همون سرنگ بکشی کند میشه و تزریق دردناکتر میشه.... 

عزیزم خیلی وسواس نداشته باش اما اگه تونستی سمت چپ بیشتر بخوابو بالش لای پاهات بذار راحت باشیو اذیت ن ...

سلام عزیزم میگم اگه آمپول آنوکساپارین که یخچالی نیس و باید زیر دمای ۲۵‌درجه باشه رو بخاطر اینکه دمای خانه بالاس یعنی ۲۹ درجه هست بخاطر همین  بزاریم یخچال خراب میشه ؟ دمای یخچالمون منفی ۳ درجه هست

عزیزم من در افق محو بشم الان🥴🥴🥴🥴  وقتی پله و آشپزی و حمام کردن ربطی نداره، دیگه مدل خوابید ...

راستی عزیزم استفاده از ادویه جات در غذا مثل زردچوبه فلفل دارچین و زعفران و زرشک  در غذا هم اشکال نداره؟

آنا جون پستهای منو که لایک میکنی کلی قوت قلب و انرژی میگیرم که صاحب خونه پستهام رو میخونه و خوشش میا ...

ای جانم عشقی..... 

منم وقتی میبینم که دوستام اینجارو خونه خودشون میدونن و چراغشو روشن نگه میدارن ذوق میکنم..... 

هدف اصلی من این بود یه جایی باشه هوای همو داشته باشیم..... 

مثل مامان بابایی که ببینن بچه هاشون هوای همو دارن و یه روزی نباشنم میدونن جای نگرانی نیست خیلی ذوق زده میشم.... 

همچین حسی دارم الان..... 

میدونم این خونه اونی که آرزو داشتم باشه هست..... 

چند روز از انتقالت گذشته؟ 😀 چند تا زدی تا حالا؟ ببین هر چی به قسمت بیرونی باس.ن نزدیک تر باشه ...

امروز روز ۷ انتقاله ، از پنج روز قبلش شروع کردم امپولارو

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
کسایی که انتقال موفق داشتن لطفا علاعم  بگن من روز ۱۵ هستم

عزیزم علایم واقعی بعد 6 هفته معمولا میان......