2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684461 پست
خانم‌هایی که مثبت شدید میشه بگید علایمتون جی بود من یه خورده کمرم درد میکنه کشاله هام گاهی تیر میک ...

روز چندمی ؟؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمای عزیز آمپول دورناف (اسمش الان یادم نیست)بعد انتقال باید زد خودتون میزنید(آموزشش دیدید)؟اخه تو ...

عزیزم زیرجلدیها رو خودم میزنم پروژسترون هم که عضلانیه همسرم برام میزنه چون خیلی دفعه قبل اذیت شدیم درمانگاه میرفتم برای تزریق. ولی زیرجلدیها رو سریع تر یاد گرفتم چون خیلی راحته. توی درمانگاه دو تا خانوم خیلی مهربون یادمون دادن خدا خیرشون بده. هر روز که امپول میزنم دعاشون میکنم. 

من دومرحله ای هستم هم‌روز‌ پنجم هستم هم روز سوم

علایم چیا داری؟ منم روز سومم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
علایم چیا داری؟ منم روز سومم

گفتم که

سینه هام خیلی درد میکنه  حتی وسط سینه هام یه جورایی قفسه سینم درد میکنه و احساس سوزش میکنم

کشاله هام و زیر دلم گاهی تیر میکشه

پایین کمرم قسمت گودیش هم درد میکنه

میگم نکنه عوارض پروژسترون باشه

گفتم که سینه هام خیلی درد میکنه  حتی وسط سینه هام یه جورایی قفسه سینم درد میکنه و احساس سوزش م ...

منم زیر دلم درد میکنه ، یهو میگیره عین پریودی بعد خوب میشه ، گاهی هم تیر میکشه ، الانم دهنم تلخه🤔

سلام عزیزم شما با دکتر عارفی هستی؟ میتونم بپرسم برای پانکچر بهت دارو چی داده و چند تا تخمک داشتی؟&nb ...

سلام بله عزیزم النوا هاش ام جی ستروتاید 

تعداد تخمک بستگی به بدن فرد داره که چقدر پاسخ بده

میگم تعداد جنین هات که شکر خدا خوبه چرا پس هر سری تعداد جنین کمتری برات انتقال دادن؟ من داخل هر نی س ...

من هر نی دوتاس سه روزهام. ولی بلاست هر دونه ی نی بهش میگم دوتا بزارید میگه خطرناکه چون سنت زیاد نیست چون بلاست بعضی وقتا اگه مثبت شه ممکنه همون دوتا بشه یا بیشتر 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
گفتم که سینه هام خیلی درد میکنه  حتی وسط سینه هام یه جورایی قفسه سینم درد میکنه و احساس سوزش م ...

انشاله که مثبت میشی عزیزم ...اگه استرومارین هم استفاده میکنی اثر اونم هست

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

[QUOTE=163917813]سلام بچه ها من امروز 22انتقالم هس بتام 1107بود امروزافتادم روخونریزی چیکارکنم یعنی سقط شد؟؟ مطب هم ت ...[/QUOسلام منم همینجور شدم سریع برو یه سونوگرافی کن نترس اصلا من از پریود بیشتر دفع کردم لخته های زیاد با اینکه نیمه شب بود سونو رفتم گفت خانم ساک سرجاشه مشکلی نیست 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
عزيزم من كلا اصلا برام مهم نبود كه كسي بفهمه يا نه ، همه هم ميدونستن منظورم فاميل هست و به دكترم گفت ...

سلام عزیزم خوبی نی نی چطوری ...لیانا زایمان کرد ه؟