2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
قربونت برم عزیزم شرمنده دشمنت چرا باید شرمنده باشی همه ی ماها همدردیم و حال همو خیلی بهتر از دیگران ...

اره درست میگی ماهابهترازهرکسی همدیگه رو درک میکنیم. خداشماهارونگه داره برام خواهرای عزیزمنید. 😍😍

چشم امیدوارجلومیرم فقط ازخدا وامامان میخوام هممون مادرشیم زودتر. 

خداخیرت بده گلم دلم واقعااروم میشه باحرفهات انگارتلنگریه تابدونم خدا که هست وهوامونوداره دیگه چی میخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان نازنینم انشالله چهارشنبه میام کنجد ها مو ببرم پیش خودم بسه دیگه موندن تهران دل مامانی تت ...

ای جانم .بسلامتی ان شاء الله ‌.مطمئن باش کنجدهات بی صبرانه منتظر توهستن مامانی

ان شاالله این دفعه دیگه مامان بشی و سختیا یادت بره😍 میگم گلم شما دو دفعه قبلی چند تا جنین و چند رو ...

انشالللله خدا از زبونت بشنوه 

بار اول سه روزه ی نی دوتایی بار دوم یدونه 5روزه

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
خانم‌هایی که سونوی NT دادین برای سونو باید مثانه پر باشه یا خالی؟ بعد جواب سونو را همون موقع میدن و ...

برای سونو باید صبحانه خورده باشی وچیز شیرین برای تحرک جنین برای ازمایش فکر کنم ناشتا  من رفتم سونو گفت چرا ناشتایی برو اب وچیز شیرین بخور بعد رفتم ازمایشگاه گفت چرا ناشتا نیستی ولی اگه چیز چرب نخوردی اشکالی نداره حالا شماقبلش از مرکز سونو وازمایشگاه بپرس وحتما باخودت اب معدنی وشکلات ببر وجوابم همون موقع میدند

انشالللله خدا از زبونت بشنوه  بار اول سه روزه ی نی دوتایی بار دوم یدونه 5روزه

میگم تعداد جنین هات که شکر خدا خوبه چرا پس هر سری تعداد جنین کمتری برات انتقال دادن؟ من داخل هر نی سه تا جنین دارم دکتر گفت همون سه تارو برات انتقال میدیم گفتم سه روزه یا بلاست؟ گفت سه روزه خیلیم تاکید داشت که باید ۳ روزه باشن

شما داخل هر نی چند تا جنین داری؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره درست میگی ماهابهترازهرکسی همدیگه رو درک میکنیم. خداشماهارونگه داره برام خواهرای عزیزمنید. 😍😍 ...

خواهش میکنم خواهری ان شاالله که خیلی زود زود دلت شاد بشه و امیدوارتر و بعدشم کوچولوهای خوشمزه تو بیاری خونه ات از سر و صداشون خسته شی 😜😜🤩

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
وااای عجب, حتناشوهرت هم خیلی ضعیفه که دوتاجنین داشتی. کاش بدون پی جی میزاشتن واست. خیلی ریسکه من که ...

عزیزم ما هردو سالمیم دو تا پرنسس دارم فقط خودم پی سی او هستم برایه پسر رفتم مرکزم معتبر نبود جنین شناس احمقش کارش خوب نبود به خاطره همینم جواب درستو درمون ندادن خودش میگفت ای وی اف ۹۰ درصدش به جنین ش ناس خودشم کار خودشو خراب جلوه میداد

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
ای جانم .بسلامتی ان شاء الله ‌.مطمئن باش کنجدهات بی صبرانه منتظر توهستن مامانی

مررسی عزیزم بخدا فقط به خاطر مادرم میخام مادر بشم...قوربون تمام مامانا بشم من خودم یه تنه❤

مررسی عزیزم بخدا فقط به خاطر مادرم میخام مادر بشم...قوربون تمام مامانا بشم من خودم یه تنه❤

ای جانم .مامان منم خیلی غصه میخوره .هرچند اینبار بهشون نگفتم انتقال دادم .هرچندامیدی به مثبت شدن ندارم توهمین سه روز بحدی عصبانی شدم که نگو

ای جانم .مامان منم خیلی غصه میخوره .هرچند اینبار بهشون نگفتم انتقال دادم .هرچندامیدی به مثبت شدن ندا ...

از ته دلم دعاتون میکنم

خداوند آنجا که راه نیست راه می گشاید❤

امید به خدا ❤

راستی عزیزم یه سوال؟ شما گفتی یه کم گرفتگی زیر شکم داری که دارو مصرف میکنی؟ عزیزم گرفتگی هات چه جوری ...

مال من چند هفته قبل خیلی بیشتر بود که با مصرف دارو کمتر شد خداروشکر . دقیقا زیر شکمم و کمرم بود فکر کنم بخاطر اینه که رباطها کشیده میشن . بهم یه پودری داد زیر زبونی که منیزیم هست خییلیی خوب بود و واقعا تاثیر داشت

خانم‌هایی که مثبت شدید میشه بگید علایمتون جی بود

من یه خورده کمرم درد میکنه

کشاله هام گاهی تیر میکشه

سینه هام هم خیلی دردناکه حتی وسط سینه هام هم حالت سوزش دارم

ممکنه به خاطر پروژسترون باشه ؟

سلام بچه ها من امروز 22انتقالم هس بتام 1107بود امروزافتادم روخونریزی چیکارکنم یعنی سقط شد؟؟ مطب هم تعطیله گوشی هم جواب نمیدن توروخدا راهنماییم کنین  

دنیام فدای ی تار موات دخترنازم خدایا شکرت ک من هم بعد این همه سختی مادرشدم خدایا شکررررت😍😘
سلام بچه ها من امروز 22انتقالم هس بتام 1107بود امروزافتادم روخونریزی چیکارکنم یعنی سقط شد؟؟ مطب هم ت ...

عزیزم آروم باش اگه انوکسا داری قطع کن و آسپرین رو قطع کن و آمپول پروژسترون دو تا ۵۰میل تزریق کن...والبته با مرکز مشورت کن