2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام انا جون خسته نباشی من یک سوال داشتم من یادم نیست دکترم گفته چند پری برم برای شروع انتقال جنین فریزم امروز باید پریود می شدم هنوز نشدم گاها دردش هست وکمی لک اگه فردا هم بشم باید شنبه برم چون به تعطیلی می خوره نطر شما چیه من امشب برم تهران یا بمونم تا شنبه برم اگه شنبه برم دیر نیست ؟؟ اگه امروز نشم فردا حتما می شم لطفا راهنماییم کنید ممنون می شم  هر چه به مطب رنگ می زنم جواب نمی دن قطع می کنن

عزیزم اگه فردا پری بیاد اگه بنا باشه بری و ال دی شروع بشه فکر نکنم خیلی دسر باشه شنبه اما بهتره قبل شنبه بری چون شنبه دیگه روز ۵ت میشه عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پونه جون معمولا برای انتقال فریز باید ۱۱ یا۱۲ سیکل بری که لایه رحمم رو سونو کنند و ببینند توی حالت طبیعی صخامتش  چنده؟؟و دارو بنویسه و از شروع پریود بعدی شروع کنه به استفاده از داروهات.اصلا نیاز نیست توی پریودی بری چون دیواره رحم میریزه و ....میخواد چیو  سونو کنه

عزیزم تو این ویزیت نوع سیکل تعیین میشه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجان 

سلام

این آزمایش ر زحمت تفسیرش ر برام میکشی؟

آزمایش برای بررسی دلیل سقط هستش

ممنون میشم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ليلاجان سلام راست ميكي بايد سريعتر برم برا ادامه درمان ولي راستش ديگه ميترسم جنينامو انتقال بدم اين چندتام كه برام مونده از بين بره من اصلا توان جسمي و روحي پانكچر دوباره رو ندارمليلاجون به شما علت منفي شدن جواب رو ميگن؟

سلام عزیزم.... ببین من یه بار پارسال میکرو کردم که 10 تا تخمک داشتم هر 10 تا لقاح پبدا کردند ولی 8 تا روز سوم متوقف شدند 2 تا بلاستوسیت شدند .... انتقال اول که جنین لانه گزینی کرد ولی رشد نکرد یه بتای پایین آخرشم 18 روز درگیر لک و خونریزی .... انتقال دومین بلاستو بتا مثبت ولی سقط هفته 6 .... ساک حاملگی هم دیده شد .... بعد به منم گفتن دلیل کیفیت جنین هستش... مثلا بلاستو اولیه منو گفتن کیفیتش عالی ولی هیچی ولی دومی که کیفیتش تو دیوار بود تا هفته 6 رسید     ...میدونی این کیفیت رو از روی تقسیم سلولی جنین میگن ولی کسی از داخل جنین که خبر نداره..فکرتو درگیر نکن....ببین آنا جون میاد تو بگو چه چیزایی آزمایش دادی اونایی که ندادی رو بررسی کن بعد انتقال بده ...اصلا هم هی نگو نمیتونم توان ندارم...فعلا فکر بعد رو نکن ... امید به خدا ..خودش کمکمون میکنه

تازه مریم جان همین هفته پیش رفتم ویزیت برای اندومتریوز ... بهم گفتن مبارک باشه یه کیست حدود دو سانتی اندو نانازی تخمدان چپت داری بدو برو میکرو کن ... حالا من ایران نیستم تو لیست بیمارستان دولتی 1 سال طول میکشه نوبتم بشه بعد فکر کن خصوصی هم خیلی گرونه ... حالا خودمو بکشم .... نه ... مبارک کیستم .... با همینم مامان میشم .... انقدر تو همین تایپیک دوستان سختی کشیدن ولی بالاخره نتیجه گرفتن پس منم مثل اونا ... الانم اصلا فکر پانکچر دوباره رو نکن .... فعلا یه سری کارا میتونی انجام بدی که بگی لااقل منفی شدنت دلیلش فقط خود حنین بوده ... خود آنا جون که استارتر تایپیک میدونی چقدر تلاش گرده و چقدر سختی کشیده ولی الان خدارو هزار بار شکر یه پرنسس نازززز خدا بهش هدیه داده ... 

پس بسم الله 

سلام بچه ها من بتام ٢٦٦بود ان شالله همه اونايي كه منتظرن همچين لحظه اي رو بهش برسن

خدایا صدهزار مرتبه شکرتتتتتتت.....

عزیزم گوارای وجودت....

ولي متاسفانه بخاطر فشار و ضربان قلبم كه خيلي بالا رفته بود دكتر سريع بستريم كردهبازم خداروشكر ،خدا خودش مواظب كنجدمهدكترهم گفت برا جنين خطر نداره فقط برا مواظبت از خودت بايد بستري شي

به سلامتی عزیزم.....

ایشالله به زودی شرایطت استیبل میشه و ترخیص میشی....

از کجا شیر سویا میشه تهیه کرد بعد از انتقال مصرف کنیم فایده داره?برا کسی ک کم کاری تیرویید داره ضرر نداره

عزیزم برا کم کاری ضرر داره اگه کم کاری داری نخور....

سلام دوستان ميشه اسم منم اضافه كتيد صفحه قبل اطلاعاتمو نوشتم

عزیزم اضافه کردن نداره اینجا خونه خودته....

سلام به همه دوستان عزیز،،،سلام مخصوص به آنا جون گل 🌹🌹🌹🌹Nazi جان خوبی عزیزم،،،نگران نباش همه مسایل که برات پیش اومده با دارو قابل درمان هست ،،، ایشالله همه چیزو ردیف مسگنی میری برای انتقال و مامان شدن 🌷🌷🌷🌷منم منتظرم تا دو هفته دیگه برم ببینم بیمارستان کی میکرو میکنن و کلا نظرشون چیه با توجه به حرفشون ببینم چیکار باید بکنم

سلام به روی ماهت لیلا جون.....

له سلامتی عزیزم....