2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهارجون تبريك ميگم عزيزم برا ما هم دعا كنراستي شما كجا انحام داديد؟بار اول بود ميكرو كرديد؟

ممنون عزيز دلم ان شالله برا شما

من سوئدم عزيزم.ي بار پانكچر شدم ولي انتقال ٤بود

ممنونم ک سریع جواب دادید. من کم کاری دارم اما الان با دلرو تو رنج نرماله. شما از بعد انتقال شروع کردید ب مصرف یا از قبلش?

من از بعد انتقال مصرف كردم تا روز ازمايشم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
افسون جون تو نرفتي برا انتقال دوباره

نه بهار من نهم فروردين سقط كردم

كلي ازمايش دادم جوابش نيومده هنوز

بعد سقط هم هنوز پريود نشدم

خيلي از خودم عصبانيم چون من پريودام بسيار دير به دير و نامرتبه دكتر بهم دوفاستون داد بخورم مرتب شم، ولي روز نهم يادم رفت بخورم ديگه ذهمم نخوردم.. الان ٥ روزه قرص رو ول كردم نشدم 😢

فعلا منتظر پريود و ازمايش كاريوتايپ و ايمني انعقاديم عزيزم

راستش هنوز نتونستم با جواب منفي انتقالم كنار بيام امروز هم كلي گريه كردم چشمام درد مي كنه

عزيزم سريع خودتو جمع و جور كن گريه هات كه تموم شد شروع كن با توكل و قواي جديد

زندگي منتظر ما نمي مونه

منم زحرها كشيدم ناله ها كردم بعد سقط ولي اخرش به اين رسبدم بايد بپذيرم انچه كه خدا مقدر كرده

بهارجان چند تا جنين داشتي مگه؟ 

چقد جالب كه استراحت كم ميكنيد اونجا

من ده روز مرخصي گرفتم

درسته كه مثبت شد ولي واقعا سخت بود اين همه استراحت

مرخصي مجذد برام سخته..

سلام به همگي ليلا جون ممنون اينجارو به من معرفي كردي ميتونم منم همراهتون باشم؟ما از دي ماه سال ٩٢ تو اقدام بوديم كه نشد و فهميديم اسپرم همسرم مشكل داره دوبار iui كرديم كه نشد و دي ٩٥ براي اولين بار ميكرو كرديم وانتقال فرش كه نشد دوباره اين ماه انتقال داشتم كه ديروز آزم منفي شد و كلي گريه و غصه...ايندفعه يك جنين بلاستوسيست و دوتا جنين مورولا انتقال دادن جنين شناس گفت با اين جنينا ٩٩ درصد بايد باردار بشي دكترم از رحمم خيلي راضي بود ضخامت رحمم روز ٩ سيكل ١٠ بود و خراش آندومتر هم داده بود برام ولي خدا نخواست😥حالا ديگه نميخوام اين آخرين جنين هاي فريزم رو از دست بدم توروخدا هر راهنمايي بلديد دريغ نكنيد قبل از اين انتقال بعديم چيكارا بايد بكنم كه همه كار كرده باشم بعدش عذاب وجدان نگيرم؟و به نظرتون چقد فاصله بدم؟بچه ها شرايط روحيم اصلا خوب نيست خيلي فشار روحي دارم دلم به شدت برا همسرم ميسوزه توروخدا برا منم دعا كنيد اصلا اين ماه لطف خدا شامل حالم بشه قبل ماه رمضان طبيعي باردار بشم😘

عزیزم خوش آمدی،،،،ایشالله تو این تایپیک هم کم کم دلت آروم میگیره و امیدوار میشی و هم قوی میشی به امید خدا برای انتقال بعدی و مامان شدن 

سلام بچه ها من بتام ٢٦٦بود ان شالله همه اونايي كه منتظرن همچين لحظه اي رو بهش برسن

بهار جان مبارک باشه ،،ایشالله نه ماه بارداری خوبی داشته باشی و نی نی گلت رو به سلامتی بغل بگیری،،،خداروشکر یه مامان دیگه اضافه شد 

افسون جون من شش تا جنين شش روزه داشتم اينجا بيشتر از يكي نميزارن ميگن احتمال نگرفتنش و حروم شدن جنينا هست من ايندفه كاملا به حرف دكتر كردم و زندگي عادي كردم در حدي كه گاهي يادم ميرفت كه انتقال دادم فقط قهوه نخوردم و بار بيشتر از ٤/٥ كيلو نداشتم همينكارايي كه دكترم گفت

من محل كارم طبقه سومه و خونمونم دوم هرروز فكركن اينهمه پله ميرفتم فقط با احتياط نه مثل قبل دوتايكي

دوساعت هم بعد انتقال تو آشپزخونه غذا درست كردم

هيچ دارويي هم غير از ژل پروژسترون ندارم

سلام به همه دوستان عزیز،،،سلام مخصوص به آنا جون گل 🌹🌹🌹🌹

Nazi جان خوبی عزیزم،،،نگران نباش همه مسایل که برات پیش اومده با دارو قابل درمان هست ،،، ایشالله همه چیزو ردیف مسگنی میری برای انتقال و مامان شدن 🌷🌷🌷🌷

منم منتظرم تا دو هفته دیگه برم ببینم بیمارستان کی میکرو میکنن و کلا نظرشون چیه با توجه به حرفشون ببینم چیکار باید بکنم