2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست
عزيزم سريع خودتو جمع و جور كن گريه هات كه تموم شد شروع كن با توكل و قواي جديدزندگي منتظر ما نمي مونهمنم زحرها كشيدم ناله ها كردم بعد سقط ولي اخرش به اين رسبدم بايد بپذيرم انچه كه خدا مقدر كرده

افسون جان بميرم برا دلت عزيزم اميدوارم خيلي زود دوباره باردار بشي و ايندفعه انشاالله سالم و سلامت نه ماه بگذره و نيني بياد بغلت

ممنون از  دلگرميت من دفعه پيش كه منفي شد انقد داغون نشدم چون هايپر شده بودم گفتم حتما صلاح نبوده ولي ايندفعه اصلا آروم نميشن گريه هام بند نمياد نميدونم چه كنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهار جان اینجا هم همینه،،،استراحت که اصلا نمیدن بعد انتقال ،،، فقط میگن ن ز د ی ک ی نداشته باش و زندگی عادی بکن و بار سنگین برندار ،،،یه دونه هم بیشتر انتقال نمیدن مگر تو یه شرایطی ،،،میترسن از بارداری چندقلویی،،

مریم جان طبیعیه،،،، به خودت سخت نگیر ،،،من میدونی چطوری خودمو جمع و جور میکنم؟ فقط به امید مادر شدن

میگم هی ناراحت باشم فایده نداره باید زود خودمو جمع و جور کنم وقت رو از دست ندم،،،امید که آدمو زنده نگه میداره ،،،باور کن

بهار جون به شما نگفتن چرا دفعه هاي پيش انتقال منفي ميشده؟اين سري كار خاصي انجام داده بوديد؟

من بيمارستان صارم ميكرو كردم و دوبار انتقال داشتم دفعه اول هايپر شدم و نگرفت اما ايندفعه هم ضخامت رحمم ١٠ بود هم آمپول سلكسان و آ اس آ و آمپول پروژسترون داشتم هم جنينام يم بلاستوسيست و دو تا مولار بودن حالا هنوز نرفتم پيش دكترم ولي اينا دليلشو نميگن راستي صارم به من گفتن تو مركز ما جنين بلاستوسيست خوب جواب نداده سه روزه بهتره انقد عذاب وجدان دارم ميگم كاش همون سه روزه انتقال ميدادم

ليلاجان سلام راست ميكي بايد سريعتر برم برا ادامه درمان ولي راستش ديگه ميترسم جنينامو انتقال بدم اين چندتام كه برام مونده از بين بره من اصلا توان جسمي و روحي پانكچر دوباره رو ندارم

ليلاجون به شما علت منفي شدن جواب رو ميگن؟

سلام

چرامثل قبل لیست علاقه مندی هام ر نمیتونم ببینم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

نازي جون خدا روشكر كه سونوت خوب بوده، خيالت راحت شد. 

چون قبلا گفته بودي يك كم التهاب داشتي و الان درد شديد داري من واقعا نگران شده بودم و فكر كردم دونسته بري پيش دكترت و سوال كني در مورد نگرانيهات بهتره. خلاصه ببخش اگر استرس بهت دادم و ترسوندمت، اخه اين چيزا سر خودم اومده و تجربه كردم.

آنا جون، من توي آزمايشات روتين كه داشتم، فهميدم مشكل تيروئيد دارم و آنتي بادي خيلي بالا بود روي ١٠٠. خيلي نگرانم كرده. دكتر واسم اووتيروكسين تجويز كرده. آيا حالا كه ماه سوم هستم تاثير بدي رو جنين نگذاشته؟

راستي قبل از اين انتقال دو ماه پياده روي و يك ماه كلاس پيلاتس هم رفته بودم حجامت هم كرده بودم سه جلسه هم بادكش رحم و تخمدان كرده بودم كاش خدا لطفش شامل حالم ميشد و حداقل يكي از اين جنينا برام ميموند الان انقد داغون نبودم اي خداااااااااااااااااااااا

عزیزم تلاشت قابل تقدیره اما خوب این جور اقداما تو بلند مدت تاثیرشو نشون میده.....

من نزدیک ۶ ماه پیلاتس کار کردم و.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون ممنون عزیزمدیروز رنگ زدم کیشانی سرخود گفت بخاطر دردت شیاف پروژسترون بزار الان زنگ زدم بیمارستان ظاهرا از دکتر پرسیدن گفت شیاف دیکلوفناک بزار ،من دیشب تا 5 صبح از درد نتونستم بخوابم مخصوصا وقتی به پهلو میشدم

مرنیکا جون حرف دکتر رو عمل کن......

عزیزم چند انتقالته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com