2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

من روز ۱۴ انتقالمه ودرد داشتم توی قسمت رحمم .دیروز رفتم مطب ۵ تا خانوم بودیم همه روز ۱۴ سیکل اونا هم درد داشتن .و احساس تیر کشیدن توی رحم.پزشکم گفت طبیعیه (همینطور که انا حون گفت)به خاطر استرادیول هاست.

مرسی آنا جون

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
انا جون ممنون عزیزمدیروز رنگ زدم کیشانی سرخود گفت بخاطر دردت شیاف پروژسترون بزار الان زنگ زدم بیمارستان ظاهرا از دکتر پرسیدن گفت شیاف دیکلوفناک بزار ،من دیشب تا 5 صبح از درد نتونستم بخوابم مخصوصا وقتی به پهلو میشدم

مونیکا جون ان شالله خیره من به فال نیک می گیرم فک می کنم نی نی جا خوش کرده عزیزم   

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انا جون خسته نباشی من یک سوال داشتم من یادم نیست دکترم گفته چند پری برم برای شروع انتقال جنین فریزم امروز باید پریود می شدم هنوز نشدم گاها دردش هست وکمی لک اگه فردا هم بشم باید شنبه برم چون به تعطیلی می خوره نطر شما چیه من امشب برم تهران یا بمونم تا شنبه برم اگه شنبه برم دیر نیست ؟؟ اگه امروز نشم فردا حتما می شم لطفا راهنماییم کنید ممنون می شم  هر چه به مطب رنگ می زنم جواب نمی دن قطع می کنن

پونه جون معمولا برای انتقال فریز باید ۱۱ یا۱۲ سیکل بری که لایه رحمم رو سونو کنند و ببینند توی حالت طبیعی صخامتش  چنده؟؟و دارو بنویسه و از شروع پریود بعدی شروع کنه به استفاده از داروهات.اصلا نیاز نیست توی پریودی بری چون دیواره رحم میریزه و ....میخواد چیو  سونو کنه

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

ولي متاسفانه بخاطر فشار و ضربان قلبم كه خيلي بالا رفته بود دكتر سريع بستريم كرده

بازم خداروشكر ،خدا خودش مواظب كنجدمه

دكترهم گفت برا جنين خطر نداره فقط برا مواظبت از خودت بايد بستري شي

بهار جونننننننننننم هوررررررررا     

بی نهایت خوشحال شدم برات عزیزم سعی کن خیلی استراحت کنی و اصلا خودت رو خسته نکنی ... چله یس بخون عزیزم برای شکرگزاری .. اشک تو چشام اومد برات  

ان شالله همه چی عالی برات پیش بره

از کجا شیر سویا میشه تهیه کرد بعد از انتقال مصرف کنیم فایده داره?برا کسی ک کم کاری تیرویید داره ضرر نداره

سوپرها و هایپر ها دارن من بعد از انتقالم ک مثبت شد روزی یه لیوان می خوردم ولی آنا جون گفتن برا کسیی که مشکل تیروییید داره خوب نیست 

سوپرها و هایپر ها دارن من بعد از انتقالم ک مثبت شد روزی یه لیوان می خوردم ولی آنا جون گفتن برا کسیی که مشکل تیروییید داره خوب نیست

ممنونم ک سریع جواب دادید. من کم کاری دارم اما الان با دلرو تو رنج نرماله. شما از بعد انتقال شروع کردید ب مصرف یا از قبلش?

لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐

ندلي جون و افسون جون ممنون از تبريكتون اولش كه خوب شروع نشد ان شالله بعدش خوب باشه

نانا جون من اصلا استراحت نداشتم ٣٠ثانيه بعد انتقال بهم گفتن لباس بپوش برو خونتون تا خونمونم ١/٥راه بود من جلو ماشين نشسته بودم خونمونم طبقه دومه ولي اهسته رفتم بالا

بعدم نيم ساعت دراز كشيدم و بعدش غذا درست كردم تازه سرماخورده هم بودم سرفه هايي ميكردم كه شوهرم ميگفت بچه فيلم باشه با اين سرفه هات نميمونه

ولي خداخواست و موند برام درصورتيكه دفعه هاي قبل خيلي استراحت كرده بودم ولي منفي شده بود