2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
والا به نظرم اگر میتونی انجام بده یهو گیر ندن بهتره روز 14 و 15 باشه ولی هر روز دیگه ایی که پاک هست ...

ممنونم عزیزم ،آره انجام میدم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره گلم واقعا واقعا  واسه آمپول هم بگو همسرت بزنه برات، به خدا ماری نداره  این کرونا خیی ...

میشه نحوه امپول زدنا را یادمون بدی هر کدوم را جدابگین؟اخه ادم میترسه چیزی که تاحالا تزریق نکرده تو خونه خودش بزنه

یا رب العالمین
من دکتر میگفت ماما رو پروندم‌میندشت هردفعه 

فکر کنم روش هر دکتری فرق میکنه من تا حالا ندیدم دکترم به کسی بگه تو سونو چند تا فولی داشته همیشه امید میده که خوبه تعداد ولی به نظرم این بهتره چون آدم استرس نمیگیره حداقل البته بگما من به هوش که اومدم فقط از پرستاره می پرسیدم چند تا تخمک ازم کشیدن استرس داشتم اونم میگفت باید از آزمایشگاه بپرسی ما نمیدونیم  دلم میخواست سرم زود تموم شه برم بپرسم 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
آره عزیزم نگران هیچی نباش توکل به خدا قراره پانکچر شی؟

بله پنجشنبه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من دکتر میگفت ماما رو پروندم‌میندشت هردفعه 

دقیقا مثل دکتر من

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
میشه نحوه امپول زدنا را یادمون بدی هر کدوم را جدابگین؟اخه ادم میترسه چیزی که تاحالا تزریق نکرده تو خ ...

همون ، شوهر من عمرا بزنه همش میترسه هواا بره توش

من ببهشیدخیلی تهوع دارم خیلی چیزارو نمیتونم بخورم ولی پفک تونستم بخورم ولی نمیخورم هی به خودم میگم ض ...

هر چی آرومت میکنه بخور فقط زیاده روی نکن من پیتزای مرغ درست میکنم امتحان کن هیچ ضرری هم نداره نوش جونت

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خوب شما میدونید اسمش چیه و هزینه ش چقدره ؟خودمون باید به دکتر پیشنهاد بدیم ؟

هورمون رشد یا سوماتروپین 

اگه قبلا سابقه تشكيل تعداد كمي جنين را داشتيد پيشنهاد بديد دونه اي سي هزار تومن هست و  بايد روزي  ٣ تا زد در كنار ساير امپول هاي تحريك تخمدان 

ببخشید من ترشحاتم وقتی امپول میزدم از بعد پریود بیرنگ بود ولی الان دوسه روزه سفید هم داره کدومش مال ...

احتمالا داری به زمان تخمکگذاریتون نزدیک میشی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام زینبی خوبی گلم؟ میگم عزیزم من پنج شنبه هفته گذشته پانکچر شدم و هایپر شدم به نظرت چند روز بعد پا ...

سلام عزیزم، خودت خوبی‌ خانم گل؟

والا متفاوته، واسه من 4 روز بعدش اومد و هایپر هم کمی شده بودم 

نهایتا تا دو هفته بعدش میاد، به شما هم پروژسترون داده بودن؟ 

من خودم میزنم دور نافم اصلا درد نداشت بادوتاانگشتت گوشت شکمتو بگیر تو دستت انگار نیشگونش میگیری بعد ...

ممنون عزیزم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈