2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من پانکچر کردم دوروز دیگه انتقال دارم بعد تخمک کشی برام قرص آزیترومایسین نوشته بخورم.  روی انت ...

والا خانمی به منم این سری۶تا دونه داد قبل انتقال خوردم روزی یکی

ولی هنوز نمیدونم نتیجه این انتقال چی میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمی قطعا پروتکل درمانی شما در هر دفعه متفاوت بوده  و پیاز درمانی فقط یه نظر شخصی هست هیچ مقا ...

حرف شما متین هستش ولی من دوره پنجم هستش که پیاز درمانی می کنم ، و از سال ۹۷ تا الان پنج دوره سه ماهه انجام دادم و هر بار تاثیرش رو دیدم ، من هم مثل شما از درمان های سنتی در درمان فیبرومم ضربه دیدم و هرگز تکرار نخواهم کرد اما به پیازدرمانی برای افرادی که پرولاکتین نرمال دارن اعتقاد دارم ، شاید باورتون نشه ولی من گاهی با مصرف آب پیاز تخمدانهام تیر میکشن مشابه زمانی که داروی تحریک تخمدان استفاده میشه ، این مطلب را گذاشتم شاید برای یک عده روزنه امیدی باشه

اونوقت شماهم روزی یدونه مصرف میکردین؟  بله به دکترم اعتماد دارم ولی تو نت که درموردش خون ...

آره روزی یه دونه،انشاءالله که عوارضی برات نداره

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیرم من پیاز درمانی میکنم به شدت سینه هام درد میگیره شما میدونید علتش چیه؟از پرولاکتین دو سال پیش د ...

سینه های منم گاهی تیر میکشه در پیازدرمانی ، یک دوره هم خیلی تیر میکشید مخصوصا سینه چپم ولی وقتی پریود شدم درد قطع شد ، فقط پیاز درمانی رو سه ماه پشت هم باید انجام بدی و بعد استراحت بدی ، من سالی دو بار انجام دادم ، یعنی هر سال  دو دوره سه ماهه

من استرادیول رو دوتا واژینال میزارم دوتا هم میخورم واون دوتا رو همیشه صبح باهم میخورم

مگه واژیناله بمن نگفت اصلا روش فقط نوشته از روز سوم پریود روزی دوعدد. اون یکی هم نوشته از سوم پریود روزی یک عدد

در اندک من تویی فراوان یارب..