2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
خب چرا گفتن کنسله؟  دقیقا چه جمله ای گفتن؟ اسپرین انوکسا و یه سری از میوه ها مثل انار پیاد ...

تیپ آندومترم10 aرو به b بود بعد بعد گفتش ک یه سونو رنگی بگیر  وقتی جوابشو دید گفت خون رسانی خیلی کمه کنسلش کرد 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پی ارپی بکن پیاده روی حتما داشته باش من از قبل پری پیاده روی کردم تا شب قبل انتقال

حالا شنبه نوبت دارم ببینم چی میگه 

آره دکتریم ک سونو رنگی گرف گفت ورزش کن 

بنظرتون یکماه طول می کشه بیاد زیر ۲

رنج ازمایشگاه پنج و نیم بود، من پنج بودم، با یک ماه لووکسین پنجاه شدم یک. رویان میرم بهم گفته بودن باید بش دو و نیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
حالا شنبه نوبت دارم ببینم چی میگه  آره دکتریم ک سونو رنگی گرف گفت ورزش کن

من روزی۴۰دقیقه تا یک ساعت پیاده میرفتم حتما برو تا روز دکترت

انشاالله که انتقالت کنسل نشه

من روز۱۰پری آندومترم ۱۱ونیمA بود.ولی بازم میگم من پیاده روی هرروز دارم به غیر از حالا که انتقال داد ...

خوشبحالت

انشالله تستت مثبت شه

من اون دوبار انتقالمم اصلا aنبود  همش bرو بa

آره منم دیگه باید شروع کنم پیا رویو

خوشبحالت انشالله تستت مثبت شه من اون دوبار انتقالمم اصلا aنبود  همش bرو بa آره منم دیگه باید ...

انشاالله

انشالله که میری ومیگهAشده

ولی ازمن به تونصیحت صبح وبعدازظهرپیاده روی کن.پیشنهادپی آرپی رو حتما بده

دکترت کیه

ممنونم صاحل جونم 🥰 آره این دردارو فقط بخاطر نینی تحمل میکنم میگم صاحل جون دکتر برام ده تا آمپول پ ...

واللا‌من‌نمیدونم

به‌من‌نداده‌بودن..

به‌جزپروژسترون‌چه‌داروهایی‌بهت‌دادن؟

شایدهایپرشدی‌بهت‌دادن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻