2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

دوستانی که باردارید ببخشید یه سوال داشتم . شما هم ترشحاتتون زیاد شده ؟ من نگران شدم . از کجا بفهمم از کیسه آب نیست ؟ اگر عفونی باشه باید بو و رنگ داشته باشه درسته ؟ برای من غلیظه مثل بعد از پریود و قبل از تخمک گذاری ولی خیییلییی بیشتر . دیگه دارم نگران میشم

@زینبی_بابا    

بچه ها من امروز صبح انتقال دادم واسم شیاف پروژسترون تجویز کرده قبلا هم استفاده کردم اما مقعدی و شکلش شبیه شیافای دیگه بود اما این شبیه یه قرص بزرگه و فقط یه اپلیکاتور توش بود که با همون کارمو انجام دادم واسه دفعات بعدی باید چیکار کنم 😶😶😶😶😶

خدایا خودت مواظبش باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره والا, طفلیا. راستی میگی دارو نخوری پس چیشد؟ چندتاتخمک داشتی؟ وچندتاجنین؟ من ذخیرم پایینه مجبورم ...

من امروز تازه قراره برم سونوی دوم پریود اخه دکتر خودم وشوهرم‌ هیچکدوم‌چیزی ندادن‌گفتم یدقت بخورم لازم نباشه

یا رب العالمین
خداروشکر عزیزم . نگران هم نباش . دو و نیم تا سه رو میفرستن برای سلفری یا آمینو . میخوای خیالت جمع شه ...

ممنونم عزیزم دکتر صدری گفت ازنطر من همه چی خوبه ...خودمم نطرم این بود سلفری بدم هزینه ازمایش ۱۶۶تومن بود زیاد نبود گفتم ازمایشو بدم خدایی نکرده زبونم لال  مشکلی بود سلفری میدم ...گفت ۹۰ درصد پسره

ممنونم ایشالا ...گفت ۹۰ درصد پسره ولی مطمئن نبود گفت دوهفته دیگه دوباره برم ۱۰۰درصد میگه 

نازنین جون چند هفته هستی؟

زن داداش من الان ۱۶هفته هست میگه جنسیت مشخص نیست🙄

سونو قبلی ۱۳هفته داد گفت معلوم نشد راست میگه؟😁

عزیزم ۱۲ هفته هستم ...دیگه ۱۶ هفته صد درصد معلومه شاید دوس نداره بگه 

۱۳هفته آخرین سونو داده گفت معلوم نبود 

الآنم که ۱۷هفته هست میگه نرفتم سونو

امان از این زنداداشا وقتی بچه دختره تو مطب اعلام میکنن که دختره

وقتی بچه پسره میپیچونن

بچه ها من امروز صبح انتقال دادم واسم شیاف پروژسترون تجویز کرده قبلا هم استفاده کردم اما مقعدی و شکلش ...

منم همینو دارم 

اسمش آندومترین هست

هرابار استفاده کردی ابزارش روبشور

انشاالله که مثبت میشی عزیزم منم دیروز انتقال دادم

یعنی ممکنه من روز ۱۴پریود تخمکام خوب شه روز نهم رفتم... ده تا با سایز ۱۳و۱۴داشتم ب نظرت ممکنه تو پنج ...

نگران نباش عزیزم ،سایز فولیکولات خوب بوده ،سایز ۱۷ _۱۸ که برسن دیگه آمپول آزاد سازی رو میزنن،انشالله تا اون موقع هم کلی رشد کردن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستان..من امروز روز چهاردهم انتقالم دوبار بی بی زدم تا به امروز هردو منفی شده چقدر درسته این تست خونگی؟؟

توی طول دورم از دهم تا دوازدهم لکه بینی و ترشحات قهوه ای داشتم..کسی بوده با این علائم مثبت شده باشه؟؟؟

خدایا به تو پناه میبرم..منو ببین