2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب خیلی خوشحالم برات انشالله چندماه بعدبسلامتی وخوشی بچتوبغل بگیری.😍😍😍 اره اوابوست گیرنمیادم ...

ممنونم عزیزم ان شاالله روزی خودت😍😍😍😍

اوابوست روزی دوتا میخوردم 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
مرسیی قربونت برم ممنون چقدرانرژی مثبت میدی تو.  راستی انتقالت کی هست انشالله؟ میام پیام بدم به ...

عزیییزمییی

نمیدونم دوهفته پیش باید انتقال میدادن ک بدنم ب دارو جواب نداد کنسلش کردن حالا تا ۹روز دیگ ال دی دارم تموم شه باید برم تازه سیکل و شروع کنن

ن عزیزم عیبی نداره

ولی باز بهشون بگو داروهام تداخلی نداشته باشه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیییزمییی نمیدونم دوهفته پیش باید انتقال میدادن ک بدنم ب دارو جواب نداد کنسلش کردن حالا تا ۹روز دی ...

باشه پس احتمالا همزمان بیوفتیم کارای پانکچرمن وانتقال شما میام حتما گل خانوم. انشالله که مادرمیشی اینسری

من روز دهم به جنین دوروزه داشتم انتقال دادن سه روز بعد دو تا جنین ۵ روزه برام انتقال دادن .

ای جااان بسلامتی گلم

چ جالب تاحالانشنیده بودم

الان نی نی داری؟مثبت شدی؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
باشه پس احتمالا همزمان بیوفتیم کارای پانکچرمن وانتقال شما میام حتما گل خانوم. انشالله که مادرمیشی ای ...

ای جان چ خوووب نی نی هامون همسن میشن😍😍😍🤩🤩🤩

ای جانم انشالله که مثبت میشی گلم لک بینی نداری? من از10لکه بینی گرفتم وقبل ازمایشم از13ام پریودشدم ش ...

نه عزیزم لکه بینی ندارم من امروز 10توکل بخدا خدا کنه این یکی یدونه مامانش تنها نزاره خیلی سختی کشیدم