2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
ای جان چ خوووب نی نی هامون همسن میشن😍😍😍🤩🤩🤩

وایی اره فکرشو بکن. 😍😍😍من زدم نت مرداد ماهی میشن خدابهمون عطاکنه ازفرشته هاش. 

وای داشتم جشن تعیین جنسیت ودندونی و... میدیدم هی ذوق مرگ میشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم لکه بینی ندارم من امروز 10توکل بخدا خدا کنه این یکی یدونه مامانش تنها نزاره خیلی سختی کشیدم ...

انشالله تنهانمیزاره گلم وخوش خبرمیای, میشه منم تگ کنی؟ پس انشالله گرفته که لکه بینی نداری من بدنم برعکسه باوحودپروژسترون حتی زودترازموعدم پریودشده بودم

اره عزیزم شکر خدا. هنوز اول راهم. ۱۴ ابان باید برم برا سونو برا قلب

اشکال نداره انشالله به لطف خدا بسلامت این دوران روپشت سرمیزاری ونی نی اتوبغل میکنی ایشالله صدای قبلشم میشنوی میای میگی ماهم ذوق میکنیم

انشالله تنهانمیزاره گلم وخوش خبرمیای, میشه منم تگ کنی؟ پس انشالله گرفته که لکه بینی نداری من بدنم بر ...

حتما بهت خبر میدم التماس دعا فعلا که امروز بی بی منفی شد الکی هی خودم گول میزنم میگم زود زدی 

حتما بهت خبر میدم التماس دعا فعلا که امروز بی بی منفی شد الکی هی خودم گول میزنم میگم زود زدی 

اره بابازود زدی اصلابی بی نزن همیشه درست نشون نمیده که. 

مرسی عزیزم لطف میکنی خبربدی. برای ارامشت صلوات بفرست

سلام دوستان من امروز رفتم سونو ان تی ۸۴درصد نرمال زده عدد ان تی ۲.۲۳ بود چندباشه خوبه نگران شدم ...ا ...

خداروشکر عزیزم . نگران هم نباش . دو و نیم تا سه رو میفرستن برای سلفری یا آمینو . میخوای خیالت جمع شه یهو به جای آزمایش غربالگری همون سلفری رو میدادی . راستی جنسیت رو هم گفته بهتون ؟